Cautati in:
Comenzi la:
0723.253.880 | 0730.581.154
office@mereusanatos.ro
Login

Parteneri


 

 

3 semne că ficatul tău suferă

Se spune că ficatul nu doare, dar afectarea acestui organ nu este tăcută, ci produce semne pe care le poți identifica. Iată care sunt simptomele care ar trebui să te alarmeze.

1. Atenție la oboseală!

Ficatul filtrează sângele şi îl purifică pentru ca organismul nostru să poată funcţiona normal, dar sunt şi momente în care oboseşte și în întregul corp se resimt efectele suprasolicitării. Ca urmare, o parte din substanţele toxice rezultate din arderile celulare, din toxinele şi din reziduurile care au potenţialul de a intoxica organismul, rămân în sistemul sanguin şi afectează alte organe. Pe acest fond apare oboseala care se poate croniciza, lipsa poftei de mâncare și greața atunci când consumăm alimente grase, sau care solicită suplimentar ficatul. Cei afectați resimt oboseala şi slăbiciunea chiar şi după o săptămână de odihnă.

2. Icterul este un alt indiciu

Schimbarea culorii pielii poate fi un alt indiciu al afectării ficatului. Este vorba despre o colorare a pielii în galben. Se întâmplă acest lucru pentru că afectarea hepatică determină acumularea în exces a bilirubinei în sânge. Mai mult, pe față pot apărea pete decolorate și chiar și albul unghiilor poate deveni ușor gălbui.

3. Greața după masă

Afecţiunile ficatului se pot manifesta şi prin greață, care poate apărea după alimentele „grele” precum cele bogate în grăsimi, zahăr, aditivi şi făină albă, dar şi alcoolul sau tutunul. De asemenea, poate apărea senzaţia de gust acru în gură. În alte cazuri, predomină o senzaţie de gust sărat indiferent de alimentul care este consumat şi, de asemenea, apare senzaţia de greaţă imediat după masă. Totodată, se poate să simțitiți că aveți gura permanent uscată.

Silimarina protejează celula hepatică

Dacă ficatul nostru este sensibil și dacă nu putem evita suprasolicitarea hepatică, atunci trebuie să-i susținem metabolismul. Putem face acest lucru folosind suplimente alimentare speciale. Total Cleanse™ Liver de la Secom® este un produs sută la sută natural, cu rol hepatoprotector, ce conține concentrații optime de ingrediente active naturale: silimarină, păpădie, schizandra, N-Acetil-Cisteină și L-Glutation. Total Cleanse™ Liver acționează ca puternic protector și detoxifiant hepatic, stimulând totodată regenarea hepatică. Silimarina este un cunoscut protector hepatic iar acţiunea benefică a silimarinei se bazează pe două mecanisme: măreşte capacitatea celulelor hepatice de a rezista împotriva acţiunii toxinelor şi stimulează funcţia de sinteză a hepatocitelor, mărind capacitatea de regenerare a hacestora.Total Cleanse™ Liver este recomandat în steatoză hepatică, hepatite cronice, colestază, inflamații hepato-biliare, litiază biliară, ciroză și complicațiile acesteia.

 

Sursa: www.secom.ro

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.
PARTENERI
Viziteaza magazinul MereuSanatos.ro pe ShopMania e-Vasion.ro - Magazin online de materiale de constructii Smartbuy.ro - preturi si comparatii kaboo.ro mereusanatos.ro este listat pe goshopping.com Magazin Online - sanatate, naturist, cosmetice
Google+