Cautati in:
Comenzi la:
0723.253.880 | 0730.581.154
office@mereusanatos.ro
Login

Parteneri


 

 

Omega-3 extra 1000 mg Doppelherz

Cod produs: 200030
Asistenta online: office@mereusanatos.ro
30,00 RON /buc
(TVA inclus)

Capsule cu ulei de somon şi vitamina E, pentru cei care doresc să menţină un nivel echilibrat al colesterolului.
Variante produs:  
Descriere produs:

Capacitatea de muncă şi starea de bine pot fi influenţate în mare parte de comportamentul nostru. Astfel, mişcarea suficientă şi alimentaţia corectă sunt componente importante pentru un mod de viaţă echilibrat şi pentru funcţionarea inimii. Obiceiurile alimentare influenţează nivelul colesterolului şi balanţa nivelului de grăsimi / trigliceride din organism.

De cele mai multe ori, ne solicităm organismul prin: alimentaţie greşită, fumat, alcool şi lipsa de mişcare. Stresul de la locul de muncă şi din viaţa de zi cu zi, precum şi supraponderabilitatea nu sunt de dorit pentru sănătatea noastră. Adesea, hrana noastră conţine prea mult colesterol şi grăsimi neadecvate.

Asupra efectului acizilor graşi Omega-3 a fost atrasă atenţia printr-un fenomen din Groenlanda: deşi eschimoşii nu se hrănesc echilibrat, hrana lor fiind unilaterală şi prea grasă, sistemul lor circulator este de cele mai multe ori rezistent şi capabil de eforturi. O mare parte a nutriţiei lor constă în peşti care cresc în apă rece şi care sunt deosebit de bogaţi în acizi graşi Omega-3.

Astăzi se cunoaşte faptul că acizii graşi Omega-3 sunt componente importante ale unei nutriţii sănătoase pentru inimă: acizii graşi Omega-3 sunt substanţe nutritive importante pentru balanţa valorilor de colesterol şi grăsimi / trigliceride din corp.

Acizii graşi Omega-3 sunt importanţi pentru viaţă

Caracteristici produs:
Prezentare : 60 capsule
Continut pe comprimat : 1000 mg ulei de somon (18% acid eicosapentaenoic, 12% acid docosahexaenoic, total acizi graşi Omega-3 - cel puţin 30%), 12 mg vitamina E (100% din doza zilnică recomandată)
Mod de administrare : Se administrează 1 capsulă nemestecată zilnic, in timpul mesei, cu suficient lichid. Indicaţie pentru diabetici: 1 capsulă corespunde la 10,4 kcal / 42,7 kJ..
Atentionari speciale : Doza zilnică recomandată nu trebuie depăşită. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat. Se recomandă utilizarea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la indemana și la vederea copiilor mici. A se păstra la temperaturi ce nu depăşesc 25 g C.
Tags:
Alarma pret: Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul aleas, va rugam completati campurile de mai jos
RON Seteaza alarma
Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.
PARTENERI
Viziteaza magazinul MereuSanatos.ro pe ShopMania e-Vasion.ro - Magazin online de materiale de constructii Smartbuy.ro - preturi si comparatii kaboo.ro mereusanatos.ro este listat pe goshopping.com Magazin Online - sanatate, naturist, cosmetice
Google+