Cautati in:
Comenzi la:
0723.253.880 | 0730.581.154
office@mereusanatos.ro
Login

Parteneri


 

 

Gastrocalm Dacia Plant

Cod produs: 1478
Asistenta online: office@mereusanatos.ro
18,50 RON /buc
(TVA inclus)

Gastrocalm comprimate este un produs natural recomandat pentru mentinerea sanatatii stomacului.

Descriere produs:
Stomacul este unul dintre organele cele mai expuse greşelilor noastre. De ce? Pentru că uneori nu suntem atenţi la compatibilitatea alimentelor, alteori suntem nervoşi, furioşi şi aceste greşeli se repercutează asupra funcţiei gastrice (stomacale), producând inflamaţie, secreţie crescută de acid gastic şi/sau pepsină, ceea ce conduce la apariţia eroziunilor sau chiar a ulcerelor gastrice (stomacale) şi/sau duodenale.

 

Gălbenele (Calendula officinalis)
 
Cunoscută şi sub numele de „filimică”, ea este în prezent una dintre cele mai populare ierburi de leac din Europa. Este apreciată mai ales ca drenor şi protector hepatic, antiinflamator general şi vascular (de  unde şi utilizările sale în varice şi tromboflebită). Extern, gălbenelele sunt cunoscute şi ca „plante bune la toate”, ele fiind folosite în tratarea rănilor, varicelor, infecţiilor şi inflamaţiilor la nivelul pielii şi mucoaselor.

 

Salcâm (Robinia pseudacacia)
Florile de salcâm cu parfum suav, angelic, conţin principii active foarte valoroase: flavonide, ulei volatil, acizii cafeic şi clorogenic, mucilagii cu efecte de „pansament gastric”.

 

Lemn dulce (Glycyrrhiza glabra)
Creşte în Oltenia, în Sudul Moldovei şi în Banat, fiind adus din îndepărtata Indie şi aclimatizat în ţara noastră cu mii de ani în urmă. Este o plantă care a produs în ultimul deceniu o adevarată revoluţie în industria farmaceutică, datorită efectelor sale curative excepţionale. Lemnul dulce este antialergic, antispastic, expectorant, emolient, antiinflamator, laxativ sau purgativ (în funcţie de doză), antiulceros şi anti-dismenoreic, tonic.

 

Obligeană (Acorus calamus)
Este numită şi „trestie mirositoare”, deoarece planta are aspectul unei trestii şi o mireasmă inconfundabilă. Obligeana creşte pe malul bălţilor, în mlaştini şi pe locuri inundabile. Atunci când este în stare proaspătă rădăcina sa (care este de altfel partea cu proprietăţi terapeutice) are o aromă foarte agreabilă. A fost adusă acum mii de ani din India şi s-a aclimatizat perfect la noi, devenind plantă spontană în zonele mai calde şi cu multă umiditate. Este folosită încă din Antichitate, fiind apreciată mai ales pentru efectele sale excepţionale asupra sistemului nervos şi asupra psihicului. Medicina modernă i-a confirmat efectele reglatoare ale activităţii nervoase, uşor sedative şi calmante, fiind recomandată pentru surmenaj intelectual, tulburări de memorie, diverse boli organice (ulcer, gastrită, colită) care apar pe fond de stres.

 

Roiniţă (Melissa officinalis)
Plantă miraculoasă pentru secolul nostru, roiniţa este extrem de valoroasă datorită acţiunii sale de reglare psiho-emoţională, fiind cunoscut faptul că în gastro-duodenite şi ulcer factorul psiho-emoţional joacă un rol decisiv. Planta conţine principii active valoroase: flavonoide, triterpene, uleiuri volatile (dintre care cel rosmarinic îi conferă calităţile reglatoare mentale). Alte efecte benefice ale roiniţei sunt: sedativ, tranchilizant, analgezic, antiinflamator, antispastic, carminativ.

 

Scorţişor (Cinnamonum cassia)
Denumirea de scortişoară este un derivat grec (kinnamomon) al denumirii indoneziene a plantei (kayu manis – lemn-dulce). Tradiţional, atât indigestia cât şi lipsa poftei de mâncare erau tratate cu scorţişoara. În practica ayurvedică (cea mai veche metodă de vindecare a omului, originară din India), scortişoara este folosită pentru circulaţie şi digestie. Uleiurile esenţiale din scorţişoară inhibă creşterea multor specii de microorganisme (bacterii gram-negative, gram-pozitive, mucegaiuri, dermatofiţi  şi fungi.

 

Zmeur (Rubus idaeus)
Frunzele de zmeur se folosesc pentru calităţile lor antidiareice, astringente, antisecretoare, dezinfectante, tonice, diuretice, sudorifice, răcoritoare.
Caracteristici produs:
Prezentare : 60 comprimate
Mod de administrare : Adulţi şi copii peste 14 ani: de 3 ori pe zi cate 1-2 comprimate, administrate inainte de masă.(se pot suge). Copii cu varste cuprinse intre 7-14 ani: jumătate din doza adultului, după greutate şi varstă.(se pot suge).
Contraindicatii : Nu exista contraindicatii absolute dar gravidele, lehuzele si copiii sub 7 ani trebuie sa ceara avizul medicului.
Actiune : antispastic, antiseptic, astringent, alcalinizant, reglator al secreţiei de suc gastric.
Indicatii : gastro-duodenite acute şi/sau cronice, esofagite de reflux, ulcer gastric şi/sau duodenal.
Tags:
Alarma pret: Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul aleas, va rugam completati campurile de mai jos
RON Seteaza alarma
Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.
PARTENERI
Viziteaza magazinul MereuSanatos.ro pe ShopMania e-Vasion.ro - Magazin online de materiale de constructii Smartbuy.ro - preturi si comparatii kaboo.ro mereusanatos.ro este listat pe goshopping.com Magazin Online - sanatate, naturist, cosmetice
Google+