Cautati in:
Comenzi la:
0723.253.880 | 0730.581.154
office@mereusanatos.ro
Login

Parteneri


 

 

Mag - Anghinar Hofigal

Cod produs: 126
Asistenta online: office@mereusanatos.ro
8,00 RON /cutia
(TVA inclus)

Stimuleaza fluxul biliar si diureza, fiind indicat in disfunctii hepatobiliare, colecistite, dischinezii biliare, in tratamentul bolilor de stomac si intestinale, crampe, indigestii acute, enterocolite, dermatite alergice si alergii alimentare.
Descriere produs:
Acţiune:
Colagogo-coleretică (creşte secreţia biliară şi modifică calitativ compoziţia bilei); diuretică (creşte volumul de urină, eliminarea ureei şi a substanţelor azotate toxice); acţiune metabolică (stimulează metabolismul glucidic,efect favorabil în cazurile de diabet); influenţează favorabil metabolismul colesterolului; detoxifiant şi antialergic (stimulează funcţia antitoxică a ficatului şi ameliorează stările alergice); corectează carenţele organice de magneziu.


Recomandări:
In toate cazurile în care este nevoie să se stimuleze fluxul biliar şi diureza, precum şi în cazurile în care se urmăreşte să se influenţeze favorabil metabolismul colesterolului; disfuncţii hepatobiliare (hepatite subacute şi cronice de orice etiologie, insuficienţă biliară), colecistite subacute şi cronice, angiocolite, dischinezii biliare; combate tulburările funcţionale şi metabolice consecinţe ale suferinţei cronice a tractului digestiv; adjuvant în tratamentul bolilor de stomac şi intestinale, a dismicrobismului intestinal cu fermentaţie excesivă şi meteorism, enterite, enterocolite spastice, crampe, indigestii acute şi hemoroizi; stări anafilactice, urticarie, prurit, dermatite alergice, alergii alimentare şi orice alte manifestării alergice pe fond hepatic; stări migrenoase; carenţe organice de magneziu, atonii şi crampe musculare, spasmofilie, adjuvant în tratamentul unor afecţiuni cardiace.

Caracteristici produs:
Prezentare : Flacon cu 40 de comprimate.
Compozitie : Un comprimat conţine 250 mg extract uscat de anghinară (Cynara scolymus) imbogăţit cu săruri organice de magneziu uşor asimilabile prin complexarea principiilor active.
Mod de administrare : Adulţi: 2-3 comprimate de 3 ori pe zi cu 10-15 minute inainte de masă, sau la recomandarea medicului, in funcţie de stadiul şi natura afecţiunii. Copii 3-7 ani: 1/2 comprimat, de 3 ori pe zi. Copii 7-10 ani: 1 comprimat de 3 ori pe zi. Copii 10-15 ani: jumătate din doza adultului. Produsul nu necesită pauză de administrare.
Contraindicatii : Boli acute hepatice şi biliare; crize de calculoză biliară şi renală; insuficienţă renală acută; copii sub 3 ani; stări de hipermagnezemie de diferite cauze (rabdomioliză, insuficienţă suprarenaliană, hipercalcemie hipocalciurică benignă familială, insuficienţă renală terminală).
Avertisment : In sarcină şi perioada de alăptare, numai la recomandarea medicului. La apariţia unor efecte nedorite se intrerupe administrarea produsului şi se recomandă consultarea medicului sau a farmacistului.
Conditii de pastrare : A se păstra la temperatura camerei (15 - 25 gC), ferit de umiditate şi lumină, in ambalajul original ! A nu se depăşi doza zilnică recomandată! A se citi recomandările inainte de utilizare! A nu se utiliza după data de expirare inscrisă pe ambalaj ! A nu se lăsa la indemana copiilor!
Termen de valabilitate : 2 ani
Tags:
Alarma pret: Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul aleas, va rugam completati campurile de mai jos
RON Seteaza alarma
Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.
PARTENERI
Viziteaza magazinul MereuSanatos.ro pe ShopMania e-Vasion.ro - Magazin online de materiale de constructii Smartbuy.ro - preturi si comparatii kaboo.ro mereusanatos.ro este listat pe goshopping.com Magazin Online - sanatate, naturist, cosmetice
Google+