Cautati in:
Comenzi la:
0723.253.880 | 0730.581.154
office@mereusanatos.ro
Login

Parteneri


 

 

Aparat Nord Italia pentru Aerosoli

Cod produs: 1817
Garantie: 2 ani de la data cumpararii
Asistenta online: office@mereusanatos.ro
217,30 RON /buc
(TVA inclus)

Aparatul este prevazut cu o siguranta fuzibila, care trebuie inlocuita in caz ca se arde. Ca orice alta interventie, inlocuirea sigurantei trebuie facuta de producator sau personal autorizat de acesta.

Descriere produs:

Aparatul indeplineste standardele de compatibilitate electromagnetica in vigoare  si este adecvat pentru utilizarea in toate cladirile, inclusiv cele destinate locuirii. Emisiile de RF generate de aparat sunt foarte scazute si nu este de asteptat ca acestea sa provoace vreo interfata cu aparatele aflate in apropiere. Cu toate acestea, va recomandam sa nu asezati aparatul perste sau langa aparate. Daca aveti impresia ca apar interfete cu alte aparate electrice, schimbati-i locul sau conectati-l la alta priza. Aparatele radio pot influenta functionarea acestui aparat.

Instructiuni de exploatare: 1 Asezati aparatul pe o suprafata stabila. 2 Daca il utilizati pentru prima oara la aparat, cu ajutorul tubului. 3 Conectati flaconul nebulizator: piesa de gura, piesa de nas sau masca. 5 Introduceti medicamentul in flaconul nebulizator, avand grija ca acesta sa nu se verse accidental pe aparat. 6 Introduceti stecherul in priza, dupa ce in prealabil v-ati asigurat ca tensiunea retelei corespunde cu cea indicata pe eticheta situata sub aparat.

Atentie !!! 7. Porniti aparatul cu ajutorul intrerupatorului, tinand cont ca ar putea fi proiectat pentru o functionare intermitenta. Timpul de functionare este mentionat pentru fiecare model in parte in tabelul din manual de la pagina 8. Emisia de vapori confirma ca aparatul functioneaza corect. 8 Inhalati medicamentul nebulizat. 9 Dupa terminarea medicamentului, opriti aparatul si scoateti-l din priza. 10 Curatati aparatul si accesoriile conform instructiunilor din manual. Atentie:  Cand folositi piesa de nas se tine inchis !

Caracteristici produs:
Tags:
Alarma pret: Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul aleas, va rugam completati campurile de mai jos
RON Seteaza alarma
Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.
PARTENERI
Viziteaza magazinul MereuSanatos.ro pe ShopMania e-Vasion.ro - Magazin online de materiale de constructii Smartbuy.ro - preturi si comparatii kaboo.ro mereusanatos.ro este listat pe goshopping.com Magazin Online - sanatate, naturist, cosmetice
Google+