Cautati in:
Comenzi la:
0723.253.880 | 0730.581.154
office@mereusanatos.ro
Login

Parteneri


 

 

Aparat pentru Aerosoli cu Compresor

Cod produs: 1818
Garantie: 2 ani de la data cumpararii
Asistenta online: office@mereusanatos.ro
265,60 RON /buc
(TVA inclus)

Acest nebulizator este un dispozitiv de inalta calitate utilizat in terapia prin inhalare pentru astm, bronsita cronica, si alte boli respiratorii.

Descriere produs:

Dispozitivul este capabil sa genereze o ceata de medicamente ( amestec omogen sub forma gazoasa ) particulele sunt suficient de mici pentru a ajunge chiar si in cele mai profunde regiuni din plamani creand un efect benefic maxim. Functionarea si utilizarea aparatului este foarte simpla. Pentru terapia prin inhalare  poate fi utilizata toata medicatia specifica in stare lichida ( medicamentele prescrise de medici ). Va rugam sa cititi aceste instructiuni cu atentie, astfel incat sa intelegeti toate functiile sale si informatiile privind siguranta. Noi dorim sa va bucurati de produsul dumneavoastra Microlife. In cazul in care aveti orice fel de intrebari, probleme sau doriti sacomandati piese de schimb va rugam contactati service-ul Microlife.

Componentele aparatului:

1. Compresor cu piston

2. Cablu de alimentare

3. Comutator pornit oprit

4. Compartiment filtru de aer

5. Camera de amestec ( nebulizator )

6. Furtun de aer

7. Piesa de gura

8. Masca faciala adult

9. Masca faciala copil

10. Inlocuirea filtrului de aer

11. Ansamblarea chitului de aer

Instructiuni de siguranta importante:

Acest instrument poate fi utilizat numai pentru scopul descris. Producatorul nu poate fi facut raspunzator pentru daunele cauzate de utilizarea incorecta. Acest dispozitiv nu este potrivit pentru anestezie si ventilatie pulmonara. Acest dispozitiv trebuie sa fie utilizat numai impreuna cu accesorii ce se arata in aceste instructiuni. Nu utilizati instrumentul daca aveti impresia ca este deteriorat sau observati ceva neobisnuit la el. Nu demontati niciodata instrumentul. Acest instrument include componente sensibile si trebuie tratat cu atentie. Respectati conditiile de pastrare si functionare descrise in sectiunea <<Specificatii tehnice>>! Protejati-l impotriva : apei si umezelii, temperaturilor extreme, impactului si caderii, murdariei si prafului, razelor solare directe, caldurii si frigului. Utilizati numai medicamente prescrise pentru d-voastra de catre medic si urmati instructiunile acestuia cu privire la dozajul, durata si frecventa tratamentului. Aparatul si toate accesoriile ar trebui sa fie utilizate numai de catre o persoana. Nu inclinati nebulizatorul peste 60 de grade.

Caracteristici produs:
Capacitatea de nebulizare : 0.35 ml/min. ( 3.5 ml solutie in mai putin de 10 min. )
Dimensiunea particulelor : 1.82 �m ( MMAD cu 0.9 % Naci utilizand sistemul API ) sau 4.59 �m ( MMD cu 0.9 NaCI utilizand sistemul Malvern )
Debit compresor : 12 l/min.
Nivelul de zgomot : 55 dBA
Sursa de curent electric : 230 V~ / 50Hz / 150VA
Lungimea cablului de alimentare : 1.5 m
Capacitatea camerei de amestec ( nebulizatorului ) : min. 2 ml; max. 12 ml
Volum rezidual : 0.7 ml
Temperatura de functionare : 10 - 40 grade C ~ 10 - 95 % umiditate relativa maxima
Temperatura de pastrare : -25 - + 70 grade C / 10 - 95 % umiditate relativa maxima
Greutate : 1400 g
Dimensiuni : 200 x 120 x 160 mm
Standarde de referinta : EN13544-1; EN60601-1
EN 60601-1-2; CE0434
Tags:
Alarma pret: Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul aleas, va rugam completati campurile de mai jos
RON Seteaza alarma
Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.
PARTENERI
Viziteaza magazinul MereuSanatos.ro pe ShopMania e-Vasion.ro - Magazin online de materiale de constructii Smartbuy.ro - preturi si comparatii kaboo.ro mereusanatos.ro este listat pe goshopping.com Magazin Online - sanatate, naturist, cosmetice
Google+