Cautati in:
Comenzi la:
0723.253.880 | 0730.581.154
office@mereusanatos.ro
Login

Parteneri


 

 

Arginina iti mentine inima puternică

Sunt dese momentele în care îți țiuie urechile și începe să te doară capul, mai ales după ce ți-ai băut cafeaua de dimineața? Ai mare grijă! Poate fi vorba despre hipertensiune, iar riscul tău de a dezvolta o afecțiune cardiovasculară este cu atât mai mare cu cât ești fumătoare, lucrezi în condiții de stress, iei anticoncepționale și ai câteva kilograme în plus. Într-o astfel de situație în care factorii de risc se înmulțesc, poți conta pe arginină. Această susbstanță are rol de protector al vaselor de sânge, normalizează tensiunea prin efectul dilatator asupra pereților arteriali și, mai mult decât atât, este și un antioxidant cu rol detoxifiant pentru mai multe organe din corp.

Normalizează tensiunea

Arginina este un aminoacid esențial, cunoscut drept precursorul oxidului nitric care dilată, relaxează și menține elasticitatea vaselor sanguine. Prin urmare, are un efect pozitiv în reducerea tensiunii arteriale, inclusiv a hipertensiunii pulmonare și a celei coronariene. Cauzele hipertensiuunii pot fi diverse și, adesea, greu de controlat. În multe situații, prezența prelungită a stresului, adăugată la o predispoziție genetică, devin suficiente pentru a se ajunge la suferință. Iar manifestările bolii pot fi discrete și se pot limita la amețeli, dureri de cap în regiunea cefei, oboseală, plapitații și insomnie. Toate acestea pot fi ușor ignorate, fiindcă toți suntem tentați să le punem pe seama stresului. De aceea, este bine să-ți măsori în mod regulat tensiunea pentru a interveni la timp și a preveni progresia bolii.


Reduce colesterolul rău

Persoanele cu predispoziție la afecțiuni cardiovasculare din cauza colesterolului mărit pot beneficia și ele de efectul pozitiv al argininei. Ea reduce nivelul colesterolului în hipercolesterolemii, previne trombozele (blocarea vaselor de sânge cu cheaguri) și ateroscleroza (depunerile de colesterol pe artere), ameliorează fluxul sanguin coronarian și periferic, dilată, relaxează și menține elasticitatea vaselor sanguine. Mai mult, reduce din manifestările neplăcute ale tulburărilor cardiace precum angina pectorală, așa numita „gheară în piept” și cardiopatia ischemică, o îngustrare a arterelor și, implicit, a volumului de sânge care circulă până la inimă, ce determină afectarea mușchiului cardiac, hrănit necorespunzător.

Încălzește mâinile și picioarele reci

Același efect benefic se observă și în cazul administrării argininei la persoanele cu o circulație perfierică deficitară, care au în permanență senzația de mâni și de picioare reci. Cu toate că afectează mai ales femeile, „sindromul mâinilor și picioarelor reci”, cunoscut medical drept sindromul Raynaud nu ocolește nici copiii și nici bărbații. Este posibil să apară la orice vârstă, iar mâinile și picioarele ajung să capete o culoare violet-albăstruie.Cel mai adesea apar amorţeli, furnicături, în timp ce somnul este agitat şi neodihnitor.Te poate ajuta evitarea hainelor stâmte, evitarea poziției picior peste picior și exercițiul fizic care să favorizeze circulația periferică. Dar, pentru rezultate de durată se recomandă administrarea de arginină care ajută la relaxarea vaselor de sânge și corectează circulația deficitară la nivelul capilarelor.

Sursa ideală de arginină, suplimentele alimentare

Deși este o substanță esențială, în perioada copilăriei arginina nu poate fi sintetizată în corp, iar la maturitate nu este produsă în cantități suficiente. De aceea, sursa ideală de arginină o constituie suplimentele alimentare naturale. L-Arginine de la Secom® conține 1000 mg L-arginină, cantitatea optimă pentru administrarea zilnică, ce ajută la controlul hipertensiunii, la reducerea colesterolului și la normalizarea circulației deficitare. Mai mult, este bine să știi că L-Arginine de la Secom® crește potența și fertilitatea masculină. Acest lucru se explică prin faptul că aproximativ 80% din lichidul seminal este arginină, de aceea deficitul poate conduce la oligospermie și la disfuncții erectile. De asemenea, L-Arginine are efect anabolizant, menținând masa musculară prin participarea la sinteza proteinelor și are puternic rol hepatoprotector.

 

Sursa: www.secom.ro
 

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.
PARTENERI
Viziteaza magazinul MereuSanatos.ro pe ShopMania e-Vasion.ro - Magazin online de materiale de constructii Smartbuy.ro - preturi si comparatii kaboo.ro mereusanatos.ro este listat pe goshopping.com Magazin Online - sanatate, naturist, cosmetice
Google+