Cautati in:
Comenzi la:
0723.253.880 | 0730.581.154
office@mereusanatos.ro
Login

Parteneri


 

 

Audiobook - Puterea Autocontrolului

Cod produs: 8535
Asistenta online: office@mereusanatos.ro
28,50 RON /buc
(TVA inclus)

Descriere produs:

William George Jordan, eseist si editor american, pionier al unor scrieri de succes in domeniul dezvoltarii personale, s-a nascut la New York, la 6 martie 1864. A absolvit cu succes Colegiul Orasenesc din New York si si-a inceput cariera in domeniul literar la publicatia Book Chat, in anul 1884.
Dupa câtiva ani, Jordan a devenit editor la Current Literature, perioada cât a lucrat acolo având o mare influenta asupra formarii sale profesionale. In 1897 a condus revista pentru femei The Ladies Home Journal si, in scurt timp, a ajuns editor la
reputatul cotidian The Saturday Evening Post, unde a cunoscut o adevarata perioada de glorie.
Incepând din 1899, profesionalismul sau a primit recunoasterea suprema, fiind numit vicepresedinte al Continental Publishing Co., una dintre cele mai mari companii editoriale din America acelor vremuri.
Considerat de unii exegeti ca fiind cel mai mare eseist al timpurilor sale, William George Jordan ne-a lasat o colectie impresionanta de scrieri filozofice, religioase si de dezvoltare personala.
Dupa o cariera editoriala si publicistica remarcabila, William George Jordan a decedat in orasul in care a vazut lumina zilei, New York, in anul 1928, la vârsta de 74 de ani, pe deplin implinit.
In cele ce urmeaza, avem onoarea de a gazdui una din cele mai importante opere de-ale sale, The Kingship of Self-Control, care a influentat foarte puternic gândirea oamenilor, timp de aproape un secol, de la aparitie si pâna acum.

Caracteristici produs:
Autor : William G. Jordan
Durata aproximativa : 73 min.
Tags:
Alarma pret: Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul aleas, va rugam completati campurile de mai jos
RON Seteaza alarma
Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.
PARTENERI
Viziteaza magazinul MereuSanatos.ro pe ShopMania e-Vasion.ro - Magazin online de materiale de constructii Smartbuy.ro - preturi si comparatii kaboo.ro mereusanatos.ro este listat pe goshopping.com Magazin Online - sanatate, naturist, cosmetice
Google+