Cautati in:
Comenzi la:
0723.253.880 | 0730.581.154
office@mereusanatos.ro
Login

Parteneri


 

 

Avantajul concurential

Cod produs: 20090
Asistenta online: office@mereusanatos.ro
81,60 RON /buc
(TVA inclus)

Manual de supravietuire si crestere a firmelor in conditiile economiei de piata.
Descriere produs:

Volumul Avantajul concurential este o lucrare esentiala de completare a volumului Strategia concurentiala. Nucleul definitoriu al cartii il constituie o teorie a firmei bazata pe activitati. Pentru a concura in orice ramura economica, firmele trebuie sa depuna o gama larga de activitati distincte, cum ar fi prelucrarea comenzilor, vizitarea clientilor, asamblarea produselor si instruirea angajatilor. Activitatile, mai restranse decat functiile traditionale cum ar fi marketingul sau cecetarea-dezvoltarea, sunt cele care genereaza costuri si creeaza valoare pentru cumparatori; ele sunt unitatile elementare ale avantajului competitiv.

Lucrarea Avantajul concurential ofera un mod de a trece dincolo de caracterizarile generale sau unidimensionale ale avantajului concurential. Contributii mult mai timpurii din domeniu au pus avantajul pe seama marimii totale sau a cotei de piata. Aceasta idee era clar prea simplista, din mai multe motive. Mai intai, pentru costuri sau diferentiere marimea si cota de piata sunt de departe mai importante in anumite parti ale intreprinderii decat in altele.

Caracteristici produs:
Autor : Michael E. Porter
Titlul originalului : Competitive Advantage
Numar pagini : 512
Traducator : Smaranda Nistor si Lucian Oganovici
Coperta : Gheorghe Popescu
ISBN : 973-20-0268-9
Tags:
Alarma pret: Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul aleas, va rugam completati campurile de mai jos
RON Seteaza alarma
Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.
PARTENERI
Viziteaza magazinul MereuSanatos.ro pe ShopMania e-Vasion.ro - Magazin online de materiale de constructii Smartbuy.ro - preturi si comparatii kaboo.ro mereusanatos.ro este listat pe goshopping.com Magazin Online - sanatate, naturist, cosmetice
Google+