Cautati in:
Comenzi la:
0723.253.880 | 0730.581.154
office@mereusanatos.ro
Login

Parteneri


 

 

Brand You 50

Cod produs: 508
Asistenta online: office@mereusanatos.ro
38,50 RON /buc
(TVA inclus)

50 de moduri în care vă puteţi transforma din angajat într-un brand care exprimă distincţie, implicare şi pasiune!
Descriere produs:
Despre carte
Brand You 50 ne arată totul: de la cum să ne creăm propria carte de vizită la cum să obţinem o slujbă, de la cum să ne construim lista de contacte la crearea propriei imagini, cu alte cuvinte, cum să ne transformăm portofoliul de aptitudini astfel încât să ajungem la rezultate surprinzătoare! De fiecare dată!
Prin intermediul a 50 de secţiuni uşor de urmărit şi peste 200 de activităţi recomandate, Tom Peters ne arată cum să devenim un Brand Personal unic,fabulos şi performant.
 Tehnologia se află la cârma revoluţiei din lumea afacerilor. Cei care îi supravieţuiesc vor trebui să se adapteze şi să se reinventeze rapid. În acest context, Tom Peters explică ce se întâmplă, oferă instrumentele de care avem nevoie pentru a face faţă provocării şi ne inspiră să trecem la acţiune.
 Este viitorul nostru, iar acestea sunt cărţile noastre.

În ritmul rapid al lumii de astăzi, suntem distincţi... sau pierim. Supravieţuiţi, prosperaţi şi triumfaţi devenind un Brand Personal

 
Despre autor
Fără nici o îndoială, Tom Peters a contribuit la crearea managementului modern mai mult decât oricine în ultimii 60 de ani. În opinia publicaţiilor Fortune, The Economist, The New Yorker şi The Los Angeles Times, Tom este un „über-guru” al managementului şi inventator al industriei de „management guru”.
Născut în anul 1942, Tom Peters a devenit licenţiat în construcţii civile în 1965, urmând apoi studii de afaceri la Stanford Business School, unde a absolvit cursuri de MBA şi doctorat. În 2004 a primit titlul de doctor de onoare de la Universitatea de Management din Moscova.
Supranumit „părintele corporaţiei post-moderne”, Tom Peters este cel care a creat noua gândire de management, graţie energiei, stilului, influenţei şi ideilor sale.
Tom Peters ocupă poziţia 7 în clasamentul global al celor mai influenţi gânditori de business Thinkers50.
Caracteristici produs:
Tags:
Alarma pret: Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul aleas, va rugam completati campurile de mai jos
RON Seteaza alarma
Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.
PARTENERI
Viziteaza magazinul MereuSanatos.ro pe ShopMania e-Vasion.ro - Magazin online de materiale de constructii Smartbuy.ro - preturi si comparatii kaboo.ro mereusanatos.ro este listat pe goshopping.com Magazin Online - sanatate, naturist, cosmetice
Google+