Cautati in:
Comenzi la:
0723.253.880 | 0730.581.154
office@mereusanatos.ro
Login

Parteneri


 

 

Chaotics - Managementul si marketingul in era tubulentelor

Cod produs: 509
Asistenta online: office@mereusanatos.ro
62,70 RON /buc
(TVA inclus)

Cuvântul chaotics nu apare (deocamdată) în niciun dicţionar al limbii engleze, dar e un concept care va circula în aproximativ 30 de ţări din lumea întreagă. S-ar putea traduce ca haoticism – un nou şi necesar instrument de management şi marketing ce defineşte cadrul strategic necesar supravieţuirii unei crize economice.
Descriere produs:

Despre carte

Cuvântul chaotics nu apare (deocamdată) în niciun dicţionar al limbii engleze, dar e un concept care va circula în aproximativ 30 de ţări din lumea întreagă. S-ar putea traduce ca haoticism – un nou şi necesar instrument de management şi marketing ce defineşte cadrul strategic necesar supravieţuirii unei crize economice. Autorii acestei cărţi ne asigură însă că aceste vremuri tulburi nu reprezintă o abatere de la normal, ci noul chip al normalităţii. Sistemul Chaotics™ are ca scop minimizarea vulnerabilităţii şi fructificarea oportunităţilor pentru realizarea unui salt gigantic în faţa competitorilor, din care cei mai mulţi continuă să se agaţe de aceleaşi tactici panicarde: reduceri generale la toate categoriile de personal, reduceri enorme de preţ şi diminuarea nemiloasă a investiţiilor în marketing, în promovarea mărcilor şi în dezvoltarea de  produse noi.

Sistemul descris aici vă ajută să vă regândiţi în totalitate modul de-a face management şi marketing în timpul unei recesiuni, ca şi în timpul altor stări de turbulenţă:

- Cum să dezvoltaţi sisteme de avertizare timpurie
- Cum să construiţi scenarii detaliate şi strategii de răspuns
- Cum să reduceţi costurile şi să îmbunătăţiţi eficienţa în departamentele-cheie
- Cum să vă păstraţi cota de piaţă

Oportună, practică şi convingătoare, Chaotics™ este un ghid indispensabil pentru liderii şi managerii care se străduiesc să supravieţuiască furtunilor economice din ziua de azi şi să prospere prin inevitabila turbulenţă a zilei de mâine.

"Practica managementului are la fel de multă nevoie să-şi recalibreze instrumentele de lucru ca şi economia şi sistemul nostru financiar în general. Chaotics este un start extraordinar în procesul de recalibrare – mai ales prin accentul pus pe clădirea rezilienţei în organizaţii. Phil Kotler ne poate da forţa de a ne ridica de la pământ atunci când avem cea mai mare nevoie!"
Tom Peters, coautor In Search of Excellence

"Companiile au nevoie de un sistem Chaotics™ pentru a face faţă incertitudinii. Noi vom descrie un asemenea sistem şi-l vom ilustra cu exemplul firmelor care au căzut victime haosului rezultat din turbulenţă, dar şi al acelor firme care au exploatat haosul în propriul avantaj. Noi sperăm că sistemul Chaotics vă va ajuta să vă conduceţi compania în aşa fel încât să evolueze, să fie performantă şi să prospere în noua eră în care tocmai am pătruns: era turbulenţelor."

Philip Kotler şi John A. Caslione

"O carte fără precedent pentru vremuri fără precedent. Ar trebui să fie lectură obligatorie pentru toţi managerii din lumea haotică de azi."

Marshall Goldsmith, autor What Got You Here Won`t Get You There şi Succession: Are You Ready?

"Momentul pe care şi l-au ales Kotler şi Caslione este pur şi simplu perfect. Chaotics™ pune în lumină, cu o limpezime uluitoare, idei esenţiale despre noua normalitate a turbulenţei şi incertitudinii – pe care majoritatea firmelor nu sunt bine echipate să le înfrunte. Chaotics™ este un excelent manual de strategie pentru manageri şi pentru organizaţiile lor, ajutându-i să gestioneze şi să depăşească toate crizele, acum şi pe viitor, în era turbulenţelor."

Ferdinando „Nani“ Falco Beccalli, preşedinte şi director general, GE International
 

Despre autor

Philip Kotler este considerat creatorul marketingului modern. Predă marketing la Kellogg School of Management din cadrul Northwestern University, fiind titularul catedrei de marketing internaţional S.C. Johnson. A obţinut titlul de Master la University of Chicago, iar doctoratul la MIT, ambele în economie. A avut activitate postdoctorală în matematică la Harvard University şi în ştiinţele comportamentului la University of Chicago.
IBM, Bank of America, Merck, Ford, General Electric, Honeywell şi multe alte companii au apelat la el pentru consultanţă. De-a lungul timpului a primit douăsprezece titluri de doctor honoris causa, din partea unor universităţi de renume din toată lumea. E prima personalitate aleasă de American Marketing Association drept Lider în Gândirea de Marketing, iar în topul Thinkers50 din 2009 ocupă poziţia a noua. Cărţile lui, în care abordează teme precum marketingul strategic, electronic sau social, dar şi marketingul locurilor, al ideilor şi celebrităţilor, au schimbat faţa economiei.

John A. Caslione este expert în problematica economiei mondiale. A pus în practică strategii de afaceri în 88 de ţări din toată lumea. Este consilier al unor firme care operează pe pieţe mari şi mijlocii, printre care ExxonMobil, GE, Hewlett-Packard, Johnson&Johnson, IBM şi Philips NV. Conferinţele lui despre economia globală, marketingul global şi dezvoltarea afacerilor globale sunt foarte bine cotate. E autorul a patru cărţi despre globalizare şi despre strategii globale de afaceri. Şi-a obţinut titlul de MBA la University of New York şi are un doctorat în ştiinţe juridice de la Chicago-Kent College of Law. Este membru fondator al primului club Rotary International cu membri anglofoni de la Frankfurt, Germania, înfiinţat
în anul 2006.

Caracteristici produs:
Tags:
Alarma pret: Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul aleas, va rugam completati campurile de mai jos
RON Seteaza alarma
Rating utilizatori: 4stars (bazat pe 1 comenturi)
Bogdan (Bacau) 2009-12-09 07:38 4stars

O carte foarte buna ce pune accent pe situatia economica actuala! Recomand!

Produse similare

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.
PARTENERI
Viziteaza magazinul MereuSanatos.ro pe ShopMania e-Vasion.ro - Magazin online de materiale de constructii Smartbuy.ro - preturi si comparatii kaboo.ro mereusanatos.ro este listat pe goshopping.com Magazin Online - sanatate, naturist, cosmetice
Google+