Cautati in:
Comenzi la:
0723.253.880 | 0730.581.154
office@mereusanatos.ro
Login

Parteneri


 

 

Etica liderului eficient sau conducerea bazata pe principii

Cod produs: 504
Asistenta online: office@mereusanatos.ro
21,80 RON /buc
(TVA inclus)

Covey concretizeaza experienta si abilitatile sale manageriale in cateva lucrari de mare succes, printre care asa-numita trilogie a succesului.
Descriere produs:
Autoritate de talie internationala in stiinta conducerii, Stephen R. Covey este fondator si presedinte al Covey Leadership Centre si al organizatiei non-profit Institutul pentru conducerea bazata pe principii. Detinator a numeroase distinctii in domeniul invatamantului si al conducerii organizatiilor (printre care un titlu M.B.A. la Universitatea din Harvard), Covey concretizeaza experienta si abilitatile sale manageriale in cateva lucrari de mare succes, printre care asa-numita trilogie a succesului care cuprinde Eficienta in 7 trepte sau Un abecedar al Intelepciunii, Etica liderului eficient sau Conducerea bazata pe principii si Sa ne stabilim prioritatile. Cel de-al doilea volum al trilogiei, Etica liderului eficient sau Conducerea bazata pe principii, este un excelent ghid moral al conducerii - atat al vietii personale, cat si al afacerilor. El prezinta o imagine clara a principiilor fundamentale care actioneaza in societatea noastra si a modului in care ele pot influenta perceptia noastra asupra realitatii, utilitatea fiind concretizata atat la nivel teoretic, cat si practic, volumul ajutand la elucidarea definitiva a unor dileme, cum ar fi: Cum realizam si pastram un echilibru intelept si mereu reinnoit intre munca si familie si intre zona profesionala si cea personala a vietii, in mijlocul permanentelor presiuni si crize?; Cum eliberam creativitatea, talentul si energia vastei majoritati a angajatilor, ale caror posturi nu cer si nici nu recompenseaza astfel de resurse? Cum putem avea o cultura a organizatiei, care sa fie caracterizata de schimbare, flexibilitate, imbunatatire continua, si sa mentinem in acelasi timp un sentiment de stabilitate si siguranta? Cum facem ca oamenii si cultura sa se alinieze la strategie, in asa fel incat fiecare om din organizatie sa fie la fel de devotat strategiei ca si cei care au formulat-o? Cum pot toti oamenii de la toate nivelurile organizatiei sa adopte principiul calitatii maxime si cel al imbunatatirii continue daca sunt atat de cinici, obositi, dezamagiti de toate programele lunii din trecut? Cartea este utila atat celor care sunt implicati intr-un sistem de conducere, cat si celor care vor sa patrunda in miezul unor probleme analizabile si remediabile psihologic, configurandu-se intr-un excelent ghid moral al conducerii - atat a vietii personale, cat si a afacerilor. Prima parte a sa se ocupa de abordarea bazata pe principii a vietii personale, in scopul atingerii succesului cu propriile forte. Partea a doua, mai ampla, analizeaza aprofundat, cu ajutorul conceptelor deja explicate in prima sectiune, cum se realizeaza succesul autentic si pe termen lung in afaceri, cu ajutorul acelorasi simple si clare principii de morala.
Caracteristici produs:
Tags:
Alarma pret: Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul aleas, va rugam completati campurile de mai jos
RON Seteaza alarma
Notificare produs: Daca doriti sa fiti anuntat cand produsul va fi disponibil va rugam sa introduceti adresa de email
Notifica-ma cand e disponibil
Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.
PARTENERI
Viziteaza magazinul MereuSanatos.ro pe ShopMania e-Vasion.ro - Magazin online de materiale de constructii Smartbuy.ro - preturi si comparatii kaboo.ro mereusanatos.ro este listat pe goshopping.com Magazin Online - sanatate, naturist, cosmetice
Google+