Cautati in:
Comenzi la:
0723.253.880 | 0730.581.154
office@mereusanatos.ro
Login

Parteneri


 

 

Magia Comunicarii

Cod produs: 5327
Asistenta online: office@mereusanatos.ro
35,10 RON /buc
(TVA inclus)

Aceasta carte descrie magia pe care o putem produce cu ajutorul limbajului. Magia comunicarii prezinta efectele neurologice pe care cuvintele, simbolurile si ideile le au asupra vietii si emotiilor noastre.

Descriere produs:

Comunicarea, o arta magica pe care o poti stapani si tu!

Aceasta carte descrie magia pe care o poti produce cu ajutorul limbajului. Lucrarea sintetizeaza efectele neurologice pe care cuvintele, simbolurile si ideile le au asupra vietii si emotiilor tale. Ea arata prin ce mijloace fenomenele mentale pe care nu le poti vedea, auzi, pipai, mirosi sau gusta iti transforma viata intr-un iad sau intr-o experienta exaltanta si imbucuratoare.


In Magia Comunicarii vei descoperi un model ce depaseste limitele noastre de intelegere asupra comunicarii, gandirii, experimentarii, reprezentarii realitatii si asupra influentarii realitatii celorlalti. Acest lucru transforma cartea intr-un instrument periculos. Daca va cadea in maini nepotrivite, acest model poate furniza celui lipsit de scrupule o tehnologie umana de influentare si persuasiune care poate face rau. Totusi, cartea de fata este scrisa tocmai ca un mod de aparare impotriva acestora asa incat constientizarea fortei magiei limbajului face sa ni se aprinda beculetul in cazul unor piste alunecoase sau manipulari. In aceasta carte vei fi invitat la o intelegere constienta a unora dintre lucrurile despre care se vorbeste mult, dar se cunoaste prea putin: limbajul. si implicatiile sale neurologice si fizice. Vei deprinde rapid si usor abilitati de comunicare uimitoare cu ajutorul carora vei observa rapid cum poate magia binecuvanteaza, da forta si faciliteaza obtinerea controlului asupra creierului tau si efectul opus, cum magia cuvintelor iti poate transforma viata intr-un iad. Acum, unul dintre cele mai eficiente instrumente iti sta la indemana. Alege sa influentezi in mod pozitiv persoanele si imprejurarile din viata ta!

“Magia comunicarii descrie magia pe care o putem produce cu ajutorul limbajului. Aceasta vorbeste despre efectele neurologice pe care cuvintele, simbolurile, ideile le pot avea asupra vietii si emotiilor noastre. Ea arata prin ce mijloace fenomenele mentale pe care nu le putem vedea, auzi, pipai, gusta sau mirosi ne pot transforma viata intr-un iad sau intr-o experienta exaltanta si imbucuratoare.

 

In Magia comunicarii veti descoperi un model ce depaseste limitele de pana acum, despre comunicare, gandire, experimentare, reprezentarea realitatilor si despre influentarea realitatii celorlalti. Acest lucru transforma cartea intr-un instrument periculos. Totusi, cand o veti termina, exista posibilitatea sa nu va dati seama ca tocmai ati terminat de citit ceva periculos. Si totusi asa este. Daca va cadea in maini nepotrivite, acest model poate furniza celui lipsit de scrupule o tehnologie umana de influentare si persuasiune care poate face mult rau.”

Caracteristici produs:
Tags:
Alarma pret: Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul aleas, va rugam completati campurile de mai jos
RON Seteaza alarma
Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.
PARTENERI
Viziteaza magazinul MereuSanatos.ro pe ShopMania e-Vasion.ro - Magazin online de materiale de constructii Smartbuy.ro - preturi si comparatii kaboo.ro mereusanatos.ro este listat pe goshopping.com Magazin Online - sanatate, naturist, cosmetice
Google+