Cautati in:
Comenzi la:
0723.253.880 | 0730.581.154
office@mereusanatos.ro
Login

Parteneri


 

 

Cum lupti cu infectiile recurente ale cailor respiratorii?

Laringitele pot fi rezultatul infectiilor

Vocea ragusita, sau subtiata, ingrosata sau care “nu se aude”, uneori asociata cu durere la nivelul gatului face parte din simptomatologia laringitei. Primele modificari ale vocii apar dimineata, insotite de nevoia de a tusi pentru a “regla” timbrul vocal. Aceste simptome, care sunt temporare se datoreaza inflamatiei si iritarii corzilor vocale. Laringita se poate croniciza si in aceste situatii, simptomele se prelungesc pentru durate care depasesc doua saptamani.


Otitele repetate strica auzul copiilor

Otitele sunt boli ale urechii care pot avea etiologie virala, deci pot fi produse de virusuri precum virusul sincitial, virusuri gripale, rinovirusuri, dar si de bacterii. Insa, cauza cea mai frecventa este infectia bacteriana, care implica urmatoarele microorganisme: Moraxella catarrhalis, Streptococcus pneumoniae si Haemophilus influenzae. Otitele pot coexista cu alte infectii ale tractului respirator superior sau inferior. De multe ori, copilul trece prin mai multe stadii ale otitei . Initial este diagnosticat cu otita medie acuta congestiva care evolueaza apoi spre otita medie acuta supurativa, iar aceasta poate evolua intr-o otita serioasa.

Chiar si cu tratament, otitele se pot croniciza. O posibila evoutie nefavorabila poate fi spre cronicizarea infectiei si permanentizarea perforatiei la nivelul timpanului, cu extinderea in spatiul mastoidian, devenind oto-mastoidita cronica supurata. Iar in alte situatii, pot aparea complicatii, ca de exemplu meningita otogena, abcesul subdural sau abcesul cerebral.

Este important sa cunosti care sunt simptomele otitelor pentru a putea duce copilul la medic. Printre manifestarile locale se afla otalgia( durere resimtitala nivelul urechii, sub forma de jena sau de durere intensa), hipoacuzia (auz deteriorat), senzatia de ureche plina, otoreea purulenta sau ameteala/instabilitate ortostatica. Ca semne generale pot fi remarcate: iritabilitatea, nelinistea, insomnia, scaderea poftei de mancare, asocierea simptomelor caracteristice infectiilor acute ale tractului respirator, mai ales superior (rinoree muco-purulenta, obstructie nazala).


Din cauza otitelor repetate, a caderilor si recidivelor care dureaza peste 3 luni, scad sansele copilului de a-si recupera integral functionarea urechii. Tocmai de aceea este esential sa previi aceste episoade.Amigdalitele mentin inflamatia in corp


Copiii sufera frecvent de dureri de gat cauzate de inflamatia amigdalelor. Amigdalele sunt formate in mare parte din tesut limfoid, tesut cu rol de filtru, care opreste germenii sa produca infectii in interiorul organismului. Dar atunci cand amigdalele se infecteaza si ajung sa fie colonizate de bacterii se inflameaza si se produce amigdalita. Recurenta amigdalitelor este mare, iar cauzele cele mai comune includ infectii virale si bacteriene precum cele cu adenovirus, virusul gripal, virusul Epstein Barr, enterovirusuri, virusul Herpex Simplex.

Simptomele principale constau in durere in gat, ganglioni durerosi si mariti in volum in regiunea capului si gatului, inflamarea si inrosirea amigdalelor, amigdale acoperite cu puncte de puroi alb sau glaben, ulceratii dureroase in gat, raguseala, lipsa poftei de mancare, durere la nivelul urechilor, dificultati la inghitire, febra, frisoane, respiratie urat mirositoare. Printre simptomele raportate la copii se afla si voma, ameteala si durerile abdominale.

In cazul inflamatiilor repetate, care raspund greu la medicatia cu antibiotic, multi medici recomanda indepartarea amigdalelor. Totusi, aceasta masura poate fi evitata daca se actioneaza preventiv. Argintului colidal este indicat pentru a preveni astfel de infectii si prezinta avantajul ca nu produce rezistenta asa cum se intampla in cazul antibioticelor.

Argintului coloidal actioneaza asupra a peste 650 de tipuri de agenti patogeni. Organismele patogene nu dezvolta rezistenta la argintul coloidal, acesta putand fi considerat un sistem imunitar secundar. In plus, nanoparticulele de argint in stare coloidala prezinta avantajul unui foarte bun profil de siguranta, atat pentru om, cat si pentru mediul inconjurator, si are proprietati antiinfectioase deosebite.

Modul de actiune al argintului coloidal este foarte eficient si foarte simplu: prezent langa un virus, o ciuperca sau langa o bacterie patogena, inactiveaza enzimele pe care aceste corpuri agresoare le folosesc pentru a putea respira in interiorul corpului nostru. De aceea, in scurt timp, patogenii “se sufoca” si mor, apoi sunt eliminati din organism de sistemul imunitar cu ajutorul sistemului de drenare limfatica. Un fapt pozitiv este acela ca argintul coloidal actioneaza doar asupra patogenilor, bacteriile prietenoase sau bune din organism nu au de suferit si nici celulele organismului nostru fiindca au un alt sistem de metabolizare a oxigenului. Cu alte cuvinte, are efect antibiotic, dar fara niciun efect secundar. Mai mult, organismele patogene nu dezvolta rezistenta la argintul coloidal, acesta putand fi considerat un sistem imunitar secundar.

Alege informat suplimentele alimentare cu argint coloidal


Secom®, lider in oferirea de solutii de medicina integrativa recomanda si sustine alegerea informata a suplimentelor alimentare si, implicit, a suplimentelor pe baza de argint coloidal. Pentru a evita pericolul reprezentat de folosirea unor produse necertificate si al caror profil de siguranta nu este dovedit, Secom® recomanda utilizarea suplimentelor alimentare la recomandarea specialistilor si consultantilor de specialitate.

Nanoparticulele de argint in stare coloidala prezinta avantajul unui foarte bun profil de siguranta, atat pentru om, cat si pentru mediul inconjurator, precum si proprietati antiinfectioase deosebite, daca produsul trece prin procese de standardizare si stabilizare a argintului coloidal. De aceea, suplimentele alimentare pe baza de argint coloidal se obtin doar in fabrici certificate, la standarde farmaceutice. Nanoparticulele de argint au biodisponibilitate superioara si se elimina din organism doar dupa ce si-au indeplinit efectul antiviral si antibacterian. Important este ca, spre deosebire de antibiotice, care cresc in timp rezistenta bacteriilor, argintului colidal nu produce rezistenta.

Secom® va ofera produsul First Defense, realizat de medici pediatri special pentru copii, un produs 100% natural care are in compozitie argint coloidal de 0.001 microni, precum si extracte din maslin, sunatoare si arabinogalactan. First Defense este recomandat de Societatea Romana de Pediatrie si contribuie la echilibrarea sistemului imunitar la copii prin stimularea producerii de imunoglobuline IgA, IgM, IgG si a limfocitelor T, prin stimularea imunitatii dobandite si a celei innascute antiinfectioase. De asemenea, First Defense echilibreaza imunitatea prin crestere a numarului de celule care inglobeaza si distrug agentii patogeni.

First Defense ajuta la reducerea timpului de recuperare dupa toate tipurile de infectii si la reducerea stresului oxidativ. Pentru rezultate de durata, Secom® recomanda administrarea produsului First Defense pentru minimum 3 luni.

Sursa: www.secom.ro

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.
PARTENERI
Viziteaza magazinul MereuSanatos.ro pe ShopMania e-Vasion.ro - Magazin online de materiale de constructii Smartbuy.ro - preturi si comparatii kaboo.ro mereusanatos.ro este listat pe goshopping.com Magazin Online - sanatate, naturist, cosmetice
Google+