Cautati in:
Comenzi la:
0723.253.880 | 0730.581.154
office@mereusanatos.ro
Login

Parteneri


 

 

Cum ne putem concentra si invata mai bine

Perioadele de concentrare maximă de la serviciu, prezentările solicitante, proiectele sau sesiunile de examene ne pot secătui de puteri exact în momentele cele mai importante, în care mințile noastre ar trebui să funcționeze brici.

Departe de a fi un semn de slăbiciune, extenuarea psihică și slăbirea memoriei și a concentrării în perioadele mai dificile nu trebuie să inducă panică, ci trebuie privite ca o reacție normală a creierului la suprasolicitare.

                                                     

Memoria și învățarea sunt două noțiuni destul de greu de delimitat, acestea acționând împreună ca un complex care face posibile fixarea și recunoașterea trăirilor și a informațiilor și îmbogățirea comportamentului cu noi achiziții. Fiind astfel două procese nefuncționale unul fără celălalt, memoria și învățarea trebuie susținute împreună.

Mereusănătos. ro vă recomandă impulsionarea memoriei și a concentrării pe cale naturală, cu vitamine și substanțe esențiale, lipsite de efecte secundare.

Înainte de orice perioadă solicitantă asupra memoriei, asigurarea unui aport optim de vitamine și minerale precum B-urile și magneziu și de extracte benefice cum este cel de Ginko Biloba, va susține creierul de-a lungul întregului proces de memorare. Comprimatele ”Memorie si concentrare” de la Alevia conțin o combinație specială din aceste ingrediente, ce au o influență pozitivă asupra memoriei și concentrării și dau o stare de bine și confort psihic. Toate ingredientele sunt recunoscute pentru acțiunea benefică asupra sistemului nervos. (Comandă produsul AICI)

Pe lângă vitamine și minerale, acizii grași nesaturați sunt alte componente vitale pentru creșterea capacității de concentrare și o memorie mai bună. Lecitina Forte 1200 Doppelherz are în componență substanţe active importante pentru activitatea sistemului nevos: cholina, inozitolul şi acizii graşi nesaturaţi (AGN). Aceste componente sunt elemente constitutive ale celulelor nervoase, ele făcând posibilă sinteza neurotransmiţătorilor (substanţe responsabile de transmiterea impulsurilor nervoase).

Acizii graşi nesaturaţi (AGN) sunt stocaţi activ în scoarţa cerebrală şi în retină, aceştia constituind 60% din lipidele ţesutului nervos și îndeplinind rolul de substanţă de refacere a membranelor celulelor nervoase.  (Comandă produsul AICI)

Pe lângă aportul necesar de vitamine și minerale, o dietă echilibrată este esențială în astfel de perioade. Limitarea consumului de alcool și de grăsimi saturate și includerea mai multor legume și fructe în alimentație este o regulă de bază pentru susținerea memoriei în perioadele solicitante. De asemenea, nu lăsați stresul să vă copleșească și încercați să vă odihniți suficient pentru refacerea celulei nervoase.

 

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.
PARTENERI
Viziteaza magazinul MereuSanatos.ro pe ShopMania e-Vasion.ro - Magazin online de materiale de constructii Smartbuy.ro - preturi si comparatii kaboo.ro mereusanatos.ro este listat pe goshopping.com Magazin Online - sanatate, naturist, cosmetice
Google+