Cautati in:
Comenzi la:
0723.253.880 | 0730.581.154
office@mereusanatos.ro
Login

Parteneri


 

 

De ce recidiveaza cancerul de san?

Daca nu sunt distruse toate celulele canceroase din organism, cancerul recidiveaza. Deci, in majoritatea covarsitoare a cazurilor, reaparitia cancerului este data de esecul tratamentelor antitumorale. Exista doua tipuri de recidiva: locala si “la distanta”. Recidiva locala este atunci cand tumora apare in acelasi loc in care a fost localizata si initial. Daca este vorba de cancer de san, acesta recidiveaza tot la nivelul tesutului mamar. In schimb, recidiva “la distanta” este, de fapt, un fel de metastaza a cancerului initial si se manifesta in alte locuri din corp. De exemplu, un cancer diagnosticat initial la san poate recidiva “la distanta”, la plamani. Taratamentele incomplete, dar si unii factori favorizanti pot determina recidivele. Iata ce poti face pentru a minimaliza riscul:

Evita cosmeticele cu parabeni si SLS

Toate substantele estrogen-like, adica acele substante care introduse in organism se comporta asemanator estrogenului natural, pot favoriza recidiva cancerului de san. De exemplu, parabenii din cosmetice şi substanţa sulfat laurat de sodiu (SLS), care produce spuma din sampoane si din detergenti, strabat pielea si intra in circulatia sanguina. In corp au efect estrogen-like, de mimare a acţiunii estrogenului. Prin legarea de receptori estrogenici, aceste substante pot favoriza patologia dependentă de estrogeni, adica inclusiv recidiva cancerului de san. In astfel de situatii trebuie folosite doar produse de igiena bio, care nu contin substante de sinteza.

Obezitatea, fumatul si alcoolul cresc considerabil riscurile.

Doar fumatul mareste riscul de recidiva a cancerului la san cu 120%, obezitatea dubleaza riscul reinstalarii, chiar daca vindecarea a fost una de success, iar un pahar de bautura pe zi mareste riscul cu 90%, arata un studiu realizat la Centrul de Cercetare a Cancerului Fred Hutchinson din Seattle. Studiul a constat in a compara stilul de viata a 365 de femei care s-au imbolnavit pentru a doua oara de cancer si pe cel al altor 726 de femei care suferisera de cancer la san dar care nu au avut recidive.

Concluzia studiului a fost ca exista doua modalitati eficiente de a micsora riscul reaparitiei bolii: mentinerea unei greutati normale si lipsa viciilor precum fumatul sau consumul excesiv de alcool.

Ajuta la prevenirea recaderilor

Produsul antitumoral Tien Hsien Liquid de la Secom® poate fi administrat ca masura de prevenire a recidivelor. Efectul benefic se explică prin faptul că Tien Hsien Liquid ajută la menţinerea structurii normale a ADN -ului în procesul de diviziune celulară. Mai exact, induce moartea (apoptoza ) celulelor potenţial maligne, inhibă expresia proteinei anti-apoptotice Bcl-2 şi creşte expresia proteinei pro-apoptotice Bax şi a genei oncosupresoare p53. În acelaşi timp, stimuleaza producerea TNF (factor de necroza tumorală), care induce moartea celulelor tumorale.

Produsul Tien Hsien Liquid de la Secom® este antioxidant, detoxifică organismul de substanţele cancerigene, stimulează drenarea limfatică şi acolo unde exista un diagnostic de cancer, actioneaza sinergic cu chimio şi radioterapia prin amplificarea efectelor pozitive şi prin reducerea efectelor secundare: vomă, diaree, ulceraţii, anemie, leucopenie, trombocitopenie, fibrozare tisulară, depresie, căderea părului etc.

Tien Hsien Liquid de la Secom® este recomandat ca adjuvant în tratarea cancerului, dar şi în boli autoimune (alergii, miastenia gravis, hepatita autoimuna, poliartrita reumatoida, diabet, lupus, tiroidita, vitiligo, sclerodermie, etc.) precum şi în alte afecţiuni care conduc la scăderea imunităţii.

Se administrează la ore fixe.

Folosirea produselor naturale este indicată ca adjuvant în tratamentul convenţional al cancerului şi ca măsură preventivă împotriva recidivelor. Tien Hsien Liquid de la Secom® se administrează la ore fixe, după cum urmează: în primele două luni câte 20ml de 3 ori pe zi, mai exact, câte o fiolă la orele 9.00, 15.00 şi 21.00. Începând cu a treia lună, dacă starea bolnavului s-a îmbunătăţit se ia câte o fiolă dimineaţa, la ora 9.00 şi alta seara, la ora 21.00. Pentru întreţinere se ia câte o fiolă pe zi, adică o jumătate de fiolă dimineaţa la ora 9 şi cealaltă jumătate seara, la ora 21.00. Acest supliment alimentar se ia, întotdeauna, cu 30 de minute înainte de masă.

 

Sursa: www.secom.ro
 

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.
PARTENERI
Viziteaza magazinul MereuSanatos.ro pe ShopMania e-Vasion.ro - Magazin online de materiale de constructii Smartbuy.ro - preturi si comparatii kaboo.ro mereusanatos.ro este listat pe goshopping.com Magazin Online - sanatate, naturist, cosmetice
Google+