Cautati in:
Comenzi la:
0723.253.880 | 0730.581.154
office@mereusanatos.ro
Login

Parteneri


 

 

De ce să iei multivitamine?

Sănătatea noastră depinde de vitamine, la fel cum depindem de aerul pe care îl respirăm. Și nu este vreo metaforă; fără efectul antioxidant al vitaminelor nu am supraviețui efectelor nocive ale stresului oxidativ. În lipsa vitaminelor din spectrul B nu am putea transforma hrana în energie, iar fără mineralele care se depozitează în oase, dinții și scheletul nostru s-ar fisura la orice atingere. În aceste condiții este necesar un aport constant de multivitamine și de minerale pentru a menține funcționarea optimă a organismului.

Hrana cu adaos de vitamine și de minerale

Sursa ideală de vitamine și de minerale este dieta sănătoasă. Dar alimentația omului modern este adesea dezechilibrată și, în plus, săracă în nutrienți din cauza preparării termice și a procesării industriale. Din acest motiv, dezechilibrele din organism devin frecvente și pot afecta o mare parte din populație. Cu toții știm că în România se comercializează sare iodată. Această măsură a fost luată printr-o decizie a Ministerului Sănătății pentru a preveni afecțiunile tiroidiene date de deficitul de iod. Hrana fortifiată, adică acele alimente cu adaos de vitamine și minerale care se comercializează la nivel național în multe state ale lumii, au devenit soluția pentru a preveni afecțiuni pentru care populația majoritară are predispoziție. Celebre în acest sens sunt Statele Unite și Canada, țări în care mai multe produse alimentare de bază sunt fortifiate cu acid folic pentru a preveni defectele de tub neural la făt, defecte care determină, printre altele, sindromul Down. De asemenea, adăugarea acidului folic şi a vitaminelor B12 şi B6 în hrană a făcut subiectul a numeroase studii consacrate prevenţiei bolilor cardiovasculare.

Doar 10% din populație se hrănește echilibrat

Cifrele arată că doar 10% din populația globului își obține nutrienții necesari funcționării optime exclusiv dintr-o dietă echilibrată. Restul, riscă oricând dezechilibre și necesită administrarea de vitamine și de minerale pentru a compensa deficitele. Produsul Alive!™(fără fier), 100% natural, de la Secom® are multiple avantaje comparativ cu vitaminele și mineralele obținute din sinteză. Pe lângă minerale şi vitamine, fructele şi legumele conţin şi aminoacizi, bioflavonoide, enzime, care, în general, nu sunt reproduse în suplimentele cu multivitamine alimentare. Produsul Alive!™(fără fier) de la Secom® este obţinut din extracte de plante şi de fructe, de aceea prezintă toate avantajele consumului de legume şi de fructe. Produsul are peste 130 de nutrienţi esenţiali, care menţin un nivel optim de sanatate şi de energie. Nutrientii din Alive!™ (fara fier) se absorb în circuitul sanguin în mai puţin de 20 de minute, adica de 5 ori mai repede decât în cazul altor produse similare. Alive!™ (fără fier) conţine cele mai eficiente ingrediente: minerale chelatate cu aminoacizi, extracte din fructe şi de legume procesate astfel încât să-şi menţină calităţile, puterea enzimatică şi antioxidantă, extracte organice din ciuperci medicinale chinezeşti şi japoneze, toate ingredientele fiind testate în laborator pentru asigurarea purităţii şi eficienţei.

Când ai nevoie de suplimente naturale?
Administrarea de suplimente naturale are rol preventiv în cazul persoanelor care pot avea predispoziție către boli, are efect adjuvant în cazul persoanelor cu afecțiuni cronice și grăbește recuperarea în cazul convalescenței. Pentru că au un necesar crescut de minerale și de vitamine, le este utilă administrarea de suplimente naturale copiilor aflați în creștere, femeilor însărcinate, fumătorilor, care necesită un aport mai mare de antioxidanți în organism comparativ cu nefumătorii, persoanelor cu imunitatea fragilă, celor care suferă de afecțiuni cornice, celor aflați în convalescență, persoanelor care suferă de astenie, de boseală cronică și celor afectate de stress.

 

Sursa: www.secom.ro

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.
PARTENERI
Viziteaza magazinul MereuSanatos.ro pe ShopMania e-Vasion.ro - Magazin online de materiale de constructii Smartbuy.ro - preturi si comparatii kaboo.ro mereusanatos.ro este listat pe goshopping.com Magazin Online - sanatate, naturist, cosmetice
Google+