Cautati in:
Comenzi la:
0723.253.880 | 0730.581.154
office@mereusanatos.ro
Login

Parteneri


 

 

Deficitul de enzime produce boli

O parte din enzime provin din alimente, mai exact din fructe si din legume crude, altele sunt secretate de organism pentru a facilita digestia. In interiorul celulelor se afla o alta categorie de enzime, numite enzime metabolice care creeaza energie si contribuie la generarea impulsurilor nervoase.

Sintetizam mai putine enzime odata cu varsta
Fara enzimele digestive, digestia nu ar fi posibila. Pe parcursul intregului tract digestiv, organismul secreta aceste elemente cheie pentru realizarea digestiei, asigurand astfel extragerea substantelor nutritive din alimentele pe care le consumam si ulterior, eliminarea reziduurilor.
Desi enzimele digestive se secreta in mod natural in organism, odata cu varsta, capacitatea organismului de a le sintetiza scade. La aceasta diminuare fireasca a secretiei de enzime se adauga si deficitul enzimatic produs de alimentatia incorecta, de consumul de alcool sau de anumite boli. In aceste conditii se ajunge usor la carente enzimatice semnificative care ingreuneaza digestia.


Apar intolerante alimentare
Daca enzimele secretate de tractul digestiv nu-si fac treaba si alimentele nu sunt complet descompuse in substante pe care corpul le poate asimila, apar intolerantele alimentare. Desi de multe ori exista tendinta de a fi confundate cu alergiile alimentare, intolerantele alimentare sunt patologii care nu implica o reactie aberanta a sistemului imun fata de componente alimentare, ci sunt cel mai adesea expresia unui deficit enzimatic. Simptomele sunt mai variate si mai inconstante decat in cazul alergiilor alimentare. In plus, se instaleaza treptat si, de multe ori, la distanta de consumul alimentelor vinovate. Simptomele comune includ greata, gastralgiile, scaunele diareice, voma. In plus, in cazul intolerantelor alimentare se pot intalni si alte manifestari, variate si unele dintre ele nespecifice, precum migrenele, iritabilitatea, arsurile stomacale si balonarea. Cel mai important aspect este identificarea factorului declansator, evitarea sau limitarea consumului, dar si utilizarea suplimentelor enzimatice pentru suplinirea productiei insuficiente de enzime digestive a propriului organism si optimizarea digestiei


Favorizeaza tumorile
Literatura de specialitate consemneaza actiunea antitumorala a enzimelor digestive, in special pe cea a proteazelor. Exista o serie de studii preclinice care evidentiaza efectul anti-metastatic al terapiei cu suplimente enzimatice. S-a constatat ca terapia orala cu suplimente enzimatice contribuie la cresterea timpului de supravietuire, reducerea metastazarii si a recidivelor. De asemenea, literatura de specialitate confirma si un efect de reducere a simptomatologiei precum si a efectelor adverse ale terapiei specifice.


Enzimele sunt dusmanii digestiei dificile
Spre deosebire de enzimele metabolice, care se afla in interiorul celulelor si care nu se pot suplimenta prin aport extern, enzimele digestive pot fi introduse in organism prin intermediul suplimentelor alimentare. Acestea sunt recomandate in mod deosebit celor care sufera de malabsorbtie, de infectii fungice sau de dezechilibre digestive, precum si in scop preventiv, pentru a mentine echilibrul organismului.
Produsul Super Enzymes™, 60 tablete cu eliberare prelungita (Bi-Layer), de la Secom® are o formula complexa pentru sustinerea enzimatica a digestiei si absorbtiei nutrientilor in organism prin actiune sinergica la nivelul stomacului, intestinului subtire, colonului, ficatului si pancreasului. Acest produs ofera cea mai complexa formula de enzime, superioara cantitativ si calitativ tuturor formulelor similare de pe piata romaneasca. Avantajul tabletelor cu eliberare prelungita Bi-Layer asigura suportul enzimatic complet la nivelul stomacului si intestinului. Un singur flacon Super Enzymes™ de la Secom® ajunge pana la 60 de zile de administrare.
Formula Super Enzymes™ contribuie la imbunatatirea digestiei si absorbtiei in organism a proteinelor, carbohidratilor si lipidelor. In plus, Super Enzymes™ contribuie la imbunatatirea absorbiei vitaminei B12, a vitaminelor liposolubile, fierului, calciului, magneziului si zincului si la reducerea simptomatologiei deficitelor de acid clorhidric, enzime digestive (proteaze, lactaze, amilaze, lipaze, alfa D-Galactozidaza), a celei generate de alimentatia gresita (exces de lipide, glucide, alcool), masticatia dificila (tulburari de tranzit, gaze intestinale, reflux gastric, stare de greata, senzatie de satietate precoce, reactii alergice alimentare, la gluten si lactoza). In plus, ajuta la protectia organismului de actiunea agentilor patogeni (bacterii, fungi), (mentine pH-ul acid in stomac), ajuta la reducerea inflamatiilor digestive, ORL, bronho-pulmonare, uro-genitale, cutanate, osteoarticulare si stimuleaza sinteza prostaglandinelor cu efect protector asupra mucoaselor digestive.

sursa:www.secom.ro

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.
PARTENERI
Viziteaza magazinul MereuSanatos.ro pe ShopMania e-Vasion.ro - Magazin online de materiale de constructii Smartbuy.ro - preturi si comparatii kaboo.ro mereusanatos.ro este listat pe goshopping.com Magazin Online - sanatate, naturist, cosmetice
Google+