Cautati in:
Comenzi la:
0723.253.880 | 0730.581.154
office@mereusanatos.ro
Login

Parteneri


 

 

Digestie sanatoasa, dupa masa de Paste

Cu toții ne bucurăm de sosirea sărbătorilor Pascale și abia așteptăm să ne înfruptăm din toate preparatele delicioase specifice. Dar odată cu bucuria zilelor libere și a meselor în familie, vin și problemele digestive care ne răpesc din buna dispoziție.

De aceea, noi, la mereusănătos.ro v-am pregătit câteva sfaturi care să vă ajute să nu cădeți pradă indigestiei și să vă bucurați alături de cei dragi de această frumoasă sărbătoare.

                                                            

Se știe că vedeta mesei de Paște este friptura de miel, bogată în proteine și dificil de digerat. Pentru a combate efectele negative ale consumului de carne de miel, vă recomandăm să completați meniul cu legume, fructe și fibre și să vă hidratați cu apa plată.

Pentru a nu vă supăra gazdele care au robotit in bucătărie ore întregi și au pregătit preparate alese, noi vă recomandăm să sprijiniți organismul cu compuși naturali, meniți să înlesnească digestia și să îmbunătățească funcțiile hepato-biliare. Anghinarea de exemplu, conține numeroase substanțe bioactive care protejează ficatul, îmbunătățesc activitatea bilei și a metabolismului pentru o digestie ușoară. Astfel, masa copioasă nu vă va produce neplăceri și nu va lăsa urme supărătoare precum constipația sau balonarea.

Pentru un efect rapid și eficient, vă recomandăm capsulele cu Anghinare de la Dacia Plant, acum la ofertă 1 + 1 Gratuit pe site-ul nostru (vezi produsul AICI)

Deși în cazul meselor încărcate bila este cea care are cel mai mult de suferit, și ficatul poate resimți efecte negative din cauza consumului de grăsimi sau alcool. Astfel, protecția sa devine o prioritate.

Silimarina, un complex de flavonoide extrase din armurariu, protejează ficatul împotriva toxinelor care dereglează activitatea celulor hepatice și favorizează refacerea acestora, constribuind la dezvoltarea unora noi. Proprietățile antiinflamatorii ale silimarinei ajută și la fluidizarea bilei și reduce riscul apariției calculilor biliari.

Mereusănătos.ro vă recomandă capsulele Hepatoprotect de la Biofarm care asigură buna funcționare a celulelor hepatice în cazul acumulării de toxine sau a acțiunii nocive a alcoolului. (vezi produsul AICI)

După cum spuneam, hidratarea este foarte importantă, mai ales atunci când consumăm multe grăsimi și alcool. Atenție însă! Nu este indicat să beți apă în timpul mesei, deoarece aceasta nu va face decât să dilueze sucul gastric și să îi diminueza din efecte. Noi vă recomandăm să înlocuiți apa în timpul mesei cu un ceai, care să susțină digestia.

Complexul eficient de plante din ceaiul ”Ficat fericit și Bilă harnică! a doctorului Ion Bonchiș ajută la regenerarea pancreasului și la stimularea activității bilei leneșe sau cum este în cazul unei mese bogate, strangulate. Ceaiul este deosebit de eficient în cazul balonărilor, a constipației și în stări de greață sau vomă. (vezi produsul AICI)

Nu în ultimul rând, bucurați-vă de această sărbătoare și petreceți cât mai mult timp cu familia și prietenii! Noi vă dorim un Paște Fericit!

                                                       

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.
PARTENERI
Viziteaza magazinul MereuSanatos.ro pe ShopMania e-Vasion.ro - Magazin online de materiale de constructii Smartbuy.ro - preturi si comparatii kaboo.ro mereusanatos.ro este listat pe goshopping.com Magazin Online - sanatate, naturist, cosmetice
Google+