Cautati in:
Comenzi la:
0723.253.880 | 0730.581.154
office@mereusanatos.ro
Login

Parteneri


 

 

Seminte Armurariu Solaris 100 g

Cod produs: 3916
Asistenta online: office@mereusanatos.ro
5,50 RON /buc
(TVA inclus)

Zeci de studii, unele dintre ele finalizate, alte în curs de derulare, arată ca seminţele de armurariu sunt un inamic redutabil al cancerului. Ele sunt recomandate atât persoanelor sănătoase, pentru a preveni aceasta maladie, cât şi celor deja bolnave, pentru a o putea combate şi pentru a-i diminua efectele nefaste asupra organismului.
Descriere produs:

Recomandari:

Ciroza hepatică, hepatită (cu virus A, B, C), steatoza hepatică, cancer hepatic, icter, insuficienţă hepatică –Armurariul reduce nivelul transaminazelor, îmbunătăţeşte histologia ficatului şi creşte rata de supravieţuire în cazul celor ce suferă de ciroză sau hepatită cronică. Se recomandă armurariul pentru tratarea afecţiunilor biliare şi hepatice, dar şi pentru dispepsii, reflux gastric şi balonare. Se administrează sub formă de pulbere, comprimate sau pulbere cu miere.

Cancer – Flavonoida silibinină, una dintre componentele silimarinei, reduce şi chiar suprimă creşterea celulelor tumorale. Sunt menţionate efecte adjuvante pozitive în cancerul hepatic, de sân, cervical şi de prostată: în studii preclinice creşterea celulelor tumorale a fost aproape complet inhibată de o doză de silimarină de 75-100 mcg/mL. Se administrează în tratamentele naturiste ca adjuvant sub formă de comprimate sau pulbere, în cure de minim 3 luni.

Infecţii cu bacterii gram-pozitive – Armurariul are efect antibacterian semnificativ asupra bacteriilor gram-pozitive (streptococi, stafilococi), fără a le afecta în nici un fel pe cele gram-negative. În acest caz, se administrează sub formă de tinctură.

Combaterea efectelor adverse ale chimioterapiei şi radioterapiei – Tratamentele chimioterapice ale cancerului solicită intens ficatul. Utilizarea profilactică şi ca protecţie a armurariului este salutară în astfel de cazuri. Se administrează sub formă de pulbere sau comprimate.

Intoxicaţii cronice cu substanţe chimice sau ciuperci – Din vechime armurariul era menţionat ca un antidot în otrăvirile cu ciuperci sau chiar în cazul muşcăturilor de şarpe. Silimarina extrasă din armurariu este şi la ora actuală utilizată în spitale sub formă de perfuzie, ca o modalitate de susţinere şi regenerare a ficatului în intoxicaţii severe, mai ales în cele cu ciuperci. Pentru persoanele care lucrează constant în mediu toxic sau a celor cu o alimentaţie nocivă, se recomandă utilizarea armurariului pentru protecţie şi refacere, sub formă de cure îndelungate. Se administrează sub formă de tinctură, pulbere cu miere sau comprimate.

Alcoolism – Armurariul reduce toxicitatea ficatului, datorată ingestiei de alcool (etanol). În cazul administrării cu miere, se constată şi o reducere a apetitului pentru alcool. Se administrează câte o linguriţă de 4-5 ori pe zi (în primele 3-4 zile se poate administra chiar mai des, ajungând până la 7-8 linguriţe).

Hipercolesterolemie – Armurariul scade sinteza de colesterol (mai ales a aceluia indus prin alimentaţia foarte grasă), şi reduce excreţia biliară de săruri de colesterol cu 60-70%. Se administrează ca remediu natural sub formă de tinctură, pulbere sau comprimate.

Caracteristici produs:
Prezentare : Punga 100 g
Compozitie : 100 % seminte de armurariu
Mod de administrare : Pulberea se prepară prin măcinarea seminţelor intr-o raşniţă electrică pentru cafea, se ia cate o linguriţă de 3-4 ori pe zi, se ţine sub limbă timp de 15 minute, după care se inghite cu apă. Nu se macină o cantitate mai mare decat cea necesară pentru două zile, deoarece unele principii active ale plantei se pierd in contact cu aerul. Dacă vrei ca tratamentul naturist să aibă efect puternic, să păstrezi cat mai mult aceste principii şi să obţii un plus un aport de vitalitate, amestecă 30 de grame de pulbere de armurariu cu100 de grame de miere de albine. Se administrează cate o lingură de 2 ori pe zi, dar din păcate acest amestec este contraindicat diabeticilor.
Atentionari speciale : Dozele mari pot provoca (rareori) scaune diareice, caz in care se vor diminua sau, in cazurile grave, se va intrerupe administrarea.
Tags:
Alarma pret: Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul aleas, va rugam completati campurile de mai jos
RON Seteaza alarma
Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.
PARTENERI
Viziteaza magazinul MereuSanatos.ro pe ShopMania e-Vasion.ro - Magazin online de materiale de constructii Smartbuy.ro - preturi si comparatii kaboo.ro mereusanatos.ro este listat pe goshopping.com Magazin Online - sanatate, naturist, cosmetice
Google+