Cautati in:
Comenzi la:
0723.253.880 | 0730.581.154
office@mereusanatos.ro
Login

Parteneri


 

 

Lecitina, aliatul sanatatii tale!

Lecitina este o substanță asemănătoare grăsimilor, prezentă în fiecare celulă din organismul uman și implicată într-o mare varietate de procese metabolice.

                                                           

Un prim efect benefic al lecitinei este cel de creștere a capacității de memorare și de concentrare. În compoziția lecitinei din soia se regăsesc substanțe importante pentru organism: cholina, inozitolul și acizii grași nesaturați (AGN). Aceste componente sunt elemente constitutive ale celulelor nervoase, ele făcând posibilă sinteza neurotransmițătorilor – substanțe responsabile de transmiterea impulsurilor nervoase.

Pe lângă transmiterea impulsului nervos de la o celula nervoasa la alta, cholina sprijină sistemul enzimantic al ficatului, fiind un bun agent de detoxifiere a ficatului, ce ajută la eliminarea substanțelor toxice din medicamente, alcool sau metale grele. De asemenea, suplimentele de cholină și lecitină pot sprijini ficatul în cadrul proceselor de vindecare în urma unor infecții virale cum ar fi hepatita sau ciroza hepatică.

Pe lângă efectele sale remarcabile asupra celulei nervoase și a ficatului, lecitina ajută la miscșorarea nivelului de trigliceride și al colesterolului total.

Lecitina este un supliment natural recomandat persoanelor care trec prin perioade de solicitare intelectuală, dar și celor care doresc să își mențină organismul sănătos șă detoxifiat.   

Comandă produsul rapid, de pe site!

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.
PARTENERI
Viziteaza magazinul MereuSanatos.ro pe ShopMania e-Vasion.ro - Magazin online de materiale de constructii Smartbuy.ro - preturi si comparatii kaboo.ro mereusanatos.ro este listat pe goshopping.com Magazin Online - sanatate, naturist, cosmetice
Google+