Cautati in:
Comenzi la:
0723.253.880 | 0730.581.154
office@mereusanatos.ro
Login

Parteneri


 

 

Glicemonorm Dacia Plant 1 +1 Gratuit

Cod produs: 3852
Asistenta online: office@mereusanatos.ro
22,00 RON /pachet 1+1
(TVA inclus)

GLICEMONORM este un  produs natural recomandat pentru menţinerea concentraţiei normale a glucozei în sânge.
Descriere produs:
Diabetul zaharat este una din cele mai frecvente afecţiuni endocrine, factorii declanşatori care determină apariţia acesteia fiind: predispoziţia ereditară, alimentaţia excesivă (în special excesul de dulciuri), şocurile emoţionale, stresul, etc. Boala se datorează secreţiei insuficiente de insulină la nivelul pancreasului, ceea ce conduce la creşterea glicemiei (nivelul de glucoză din sânge) peste limitele normale. Cele mai frecvente tipuri de diabet zaharat sunt: diabet zaharat de tip 1 sau insulino-dependent şi diabet zaharat de tip 2 sau noninsulino-dependent. Controlul glicemiei reprezintă unul din cei mai importanţi factori de evaluare a afecţiunii, pentru prevenirea complicaţiilor şi menţinerea stării de sănătate fiind imperios necesară aducerea glicemiei la valorile normale. În general, complicaţiile diabetului zaharat afectează diferite organe (ochii, rinichii, sistemul nervos, vasele sanguine), ceea ce conduce la apariţia retinopatiei diabetice, insuficienţei renale, polineuropatiei diabetice sau arteritei diabetice, care evoluează cu gangrenă şi amputare de membre. Pentru menţinerea glicemiei în limite normale şi prevenirea complicaţiilor este necesară respectarea strictă a regimului alimentar şi administrarea de medicamente sau/şi produse naturale cu acţiune hipoglicemiantă şi de stimulare a secreţiei pancreatice de insulină.
Caracteristici produs:
Prezentare : Pachet 2 x 60 capsule
Mod de administrare : Adulţi: cate 2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 minute inaintea mesei. Tineri intre 15 şi 18 ani: cate 1 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 minute inaintea mesei. Copii intre 7 şi 14 ani: cate 1/2 comprimat de 3 ori pe zi, cu 30 minute inaintea mesei. Copii sub 7 ani: cu recomandarea medicului. Comprimatele se inghit cu apă sau se sfăramă in gură (absorbţia substanţelor bioactive este mult mai rapidă). In caz de dificultate la inghiţire, comprimatele se pot rupe in două.
Atentionari speciale : Contraindicat persoanelor cu deficit de glucozo-6-fosfatdehidrogenază, sarcină, alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranţă la lactoză.
Actiune : Contribuie la menţinerea concentraţiei normale a glucozei în sânge , funcţionarea normală a pancreasului endocrin, protejarea organismului împotriva stresului oxidativ.
Compozitie : Celuloză microcristalină; castravete-amar (Momordica charantia) - extract hidroalcoolic 10:1 (pe suport de maltodextrină 5%) din fructe (300 mg); măslin (Olea europaea ) - extract hidroalcoolic cu 18% oleuropeină (pe suport de maltodextrină) din frunze (100 mg); stearat de magneziu; dioxid de siliciu coloidal; picolinat de crom – cu un conţinut standardizat de crom (3+) de 12% * (0,40 mg).
Tags:
Alarma pret: Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul aleas, va rugam completati campurile de mai jos
RON Seteaza alarma
Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.
PARTENERI
Viziteaza magazinul MereuSanatos.ro pe ShopMania e-Vasion.ro - Magazin online de materiale de constructii Smartbuy.ro - preturi si comparatii kaboo.ro mereusanatos.ro este listat pe goshopping.com Magazin Online - sanatate, naturist, cosmetice
Google+