Cautati in:
Comenzi la:
0723.253.880 | 0730.581.154
office@mereusanatos.ro
Login

Parteneri


 

 

Lecitina Forte 1200 Doppelherz

Cod produs: 200028
Asistenta online: office@mereusanatos.ro
19,40 RON
(TVA inclus)

Preparatul asigură o doză concentrată de lecitină care îndeplineşte un rol important în desfăşurarea proceselor de învăţare şi memorare.

Descriere produs:

Acţiune:
În compoziţtia lecitinei din soia intră substanţe active importante pentru activitatea sistemului nevos: cholina, inozitolul şi acizii graşi nesaturaţi (AGN). Aceste componente sunt elemente constitutive ale celulelor nervoase, ele făcând posibilă sinteza neurotransmiţătorilor (substanţe responsabile de transmiterea impulsurilor nervoase).
S-a constatat că procesele de învăţare sunt legate nu atât de creşterea cantităţii de celule nervoase, cât de crearea de noi conexiuni nervoase între celulele existente şi facilitarea comunicării între aceste celule. Ambele procese impun asigurarea unor cantităţi corespunzătoare de substanţe pentru hrănirea creierului.

Cholina serveşte în organism la sinteza acetilcholinei - transmiţător de impulsuri nervoase – impulsuri care sunt responsabile de desfăşurarea corectă a proceselor de învăţare, de puterea de concentrare şi de capacitatea de regenerare a sistemului nervos. Carenţa acesteia poate influenţa în mod negativ capacitatea de lucru a creierului.

Inozitolul influenţează metabolismul serotoninei - mediator nervos - care, la rândul său, influenţează, printre altele, păstrarea bunei dispoziţii.

Acizii graşi nesaturaţi (AGN)
– sunt stocaţi activ în scoarţa cerebrală şi în retină, aceştia constituind 60% din lipidele ţesutului nervos. Îndeplinesc rolul de substanţă de refacere a membranelor celulelor nervoase (fosfolipidelor cu membrană) care sunt responsabile de comunicarea dintre celulele nervoase. Lipsa acestora, adesea legată de un regim incorect sau de vârstă, poate conduce la o funcţionare defectuoasă a întregului sistem nervos.

Caracteristici produs:
Prezentare : 30 capsule
Continut pe comprimat : Doza dubla 1200 mg lecitina
Caracteristici : Preparatul poate fi utilizat de catre tineri si persoanele adulte.
Mod de administrare : Se administrează 1 capsulă zilnic in timpul mesei sau imediat după aceasta, impreună cu o cantitate corespunzătoare de lichide. In caz de nevoie, doza se poate mări pană la 2 capsule pe zi.
Atentionari speciale : Produsul nu conţine zahăr
Compozitie : Lecitina din soia 1200 mg, gelatina, ulei de floarea-soarelui, glicerol(substanta de mentinerea umiditatii)
Tags:
Alarma pret: Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul aleas, va rugam completati campurile de mai jos
RON Seteaza alarma
Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.
PARTENERI
Viziteaza magazinul MereuSanatos.ro pe ShopMania e-Vasion.ro - Magazin online de materiale de constructii Smartbuy.ro - preturi si comparatii kaboo.ro mereusanatos.ro este listat pe goshopping.com Magazin Online - sanatate, naturist, cosmetice
Google+