Cautati in:
Comenzi la:
0723.253.880 | 0730.581.154
office@mereusanatos.ro
Login

Parteneri


 

 

Canou Dacia Plant- Protectie raceala si gripa

Cod produs: 1459
Asistenta online: office@mereusanatos.ro
15,00 RON /buc
(TVA inclus)

Comprimatele sunt obtinute dintr-un amestec de plante atent selectionate au rol de mentinerea sanatatii in perioada anotimpului rece. Stabilitatea substantelor active transformate in comprimate este foarte buna. Prin suprafata redusa, comprimatele sunt mai putin expuse la actiunea agentilor atmosferici (aer, umezeala, praf, lumina).

Descriere produs:
Angelica (Angelica dahurica)
Denumită şi “Iarba celor 7 îngeri”, este o plantă  cu aromă şi gust picant amărui foarte eficientă în contracararea virozelor. Este un bun remediu şi în afecţiunile digestive şi în tulburările psiho-emoţionale. Ea face parte din celebrul „bitter suedez” ca tonic digestiv, de reglator al apetitului şi al asimilaţiei.
 
Cimbru de cultură (Thymus vulgaris)
Este o plantă condimentară foarte cunoscută. Florile şi frunzele, în stare proaspătă şi uscate, sunt folosite la aromatizarea anumitor mâncăruri. Forţa terapeutică a acestei plante este oferită de bogăţia de uleiuri volatile conţinute.
 
Echinacea (Echinacea purpurea)
Este o plantă  foarte cunoscută pentru efectele sale imunostimulatoare (polizaharidele cu greutate moleculară mare pe care le conţine intensifică fagocitoza şi stimulează imunitatea umorală dată de anticorpii specifici).
 
Ghimbir (Zingiber officinalis)
Ghimbirul este un rizom de culoarea nisipului, cu aspect deosebit. Are o aroma picantă, uneori chiar iute. Stimulează pofta de mâncare, este carminativ (combate balonarea), antiemetic (combate greaţa şi răul de maşină), antiseptic, dinamizant, diuretic, antifebril, fiind folosit în afecţiuni respiratorii (răceală, tuse) şi în afecţiuni reumatismale. Ghimbirul este unul dintre puţinele condimente iuţi care nu dau iritaţii gastrice la doze recomandate.
 
Propolis
Denumirea de propolis vine din limba greacă şi într-o traducere aproximativă ar însemna “partea din faţă a cetăţii”. De ce această denumire? Pentru că albinele care produc această substanţă o folosesc pentru consolidarea, căptuşirea şi izolarea stupului, care devine astfel o adevărată cetate. Propolisul, în contact cu apa din precipitaţii, se întăreşte şi devine dur şi impermeabil, nepermiţând umezelii să pătrundă în stup. Propolisul este un antiseptic foarte puternic, anihilând bacteriile, ciupercile parazite şi chiar virusurile, creând un mediu aproape perfect steril. Atunci când pătrunde în stup un prădător, cum ar fi răzătoarele mici, acesta este ucis de veninul albinelor şi apoi este învelit în ceară şi propolis, împiedicând astfel descompunerea lui şi infectarea mediului ambiant.
 
      De fapt, propolisul este un extract din mugurii arborilor (în special din mugurii de plop, dar nu numai), care este cules şi prelucrat de albine primăvara devreme. Este, aşadar, un produs de origine vegetală, care păstrează multe din proprietăţile plantelor din care a fost obţinut, fiind îmbogăţit însă cu anumite substanţe secretate de albine. Rezultatul este un cicatrizant, regenativ, antiseptic, reglator hormonal şi un stimulent imunitar de excepţie.
 
Salvie (Salvia officinalis)
Este o plantă cu acţiune benefică în foarte multe afecţiuni. În acest amestec are rolul de potenţare a efectului dorit: depurativ şi detoxifiant. Uleiul volatil este cea mai preţiosă substanţă activă pe care le produce planta.
 
Tea tree (Melaleuca alternifolia)
Este un arbore australian înrudit cu eucaliptul, cunoscut din vechime de către aborigeni, care îşi tratau bolile şi rănile cu ulei din arbore de ceai. Renumitul observator James Cook a observat cum frunzele acestui arbore erau folosite, nu doar în ceai ci şi ca „medicament” cu efecte rapide pentru bolnavii din echipajul său. Tea tree conţine terpineol, cineol, pinen, terpinen, dar cea mai folosită substanţă activă este uleiul volatil conţinut în frunzele plantei.
Caracteristici produs:
Prezentare : Flacon cu 60 de comprimate
Mod de administrare : Adulti: cate 1 comprimat de 3-6 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei. Tineri 15-18 ani: cate 1 comprimat de 3-4 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.
Atentionari speciale : Sarcina, alaptare, intoleranta la lactoza, alergie la oricare dintre componentele produsului.
Compozitie : Celuloza microcristalina; angelica (Angelica archangelica)- radacina (100 mg); cimbru-de-cultura (Thymus vulgaris) – extract hidroalcoolic 10:1 din parti aeriene (100 mg); echinacea (Echinacea purpurea) – extract hidroalcoolic din parti aeriene (100 mg); ghimbir (Zingiber officinale) - extract hidroalcoolic cu min. 25% gingeroli din rizomi (100 mg); propolis - extract hidroalcoolic 2,5% (100 mg); lactoza, dioxid de siliciu coloidal; ulei esential de salvie (Salvia officinalis) (2,5 mg); ulei esential de tea-tree (Melaleuca alternifolia) (2,5 mg).
Tags:
Alarma pret: Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul aleas, va rugam completati campurile de mai jos
RON Seteaza alarma
Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.
PARTENERI
Viziteaza magazinul MereuSanatos.ro pe ShopMania e-Vasion.ro - Magazin online de materiale de constructii Smartbuy.ro - preturi si comparatii kaboo.ro mereusanatos.ro este listat pe goshopping.com Magazin Online - sanatate, naturist, cosmetice
Google+