Cautati in:
Comenzi la:
0723.253.880 | 0730.581.154
office@mereusanatos.ro
Login

Parteneri


 

 

Bitter din 50 de plante cu Ganoderma - 500 ml

Cod produs: 25712571
Asistenta online: office@mereusanatos.ro
63,00 RON
61,11 RON /buc

(TVA inclus)

Produsul Bitter din 50 de plante cu Ganoderma este un tonic amar, pentru a cărui preparare, specialiştii Dacia Plant au ales o reţetă originală din 49 de plante de leac şi Ganoderma. Deşi principala trăsătură a acestui bitter o reprezintă efectul tonic asupra digestiei şi a ficatului (datorită plantelor amare), complexitatea amestecului face ca acest preparat 100% natural să producă efecte mult mai complexe.
Descriere produs:

În vechime, bitter-ul suedez era un remediu care se prepara în casă şi era foarte preţuit pentru efectele sale digestive, detoxifiante şi reîntineritoare. Bitter-ul reprezintă de fapt un amestec din plante de leac care de obicei sunt macerate în alcool. Ingredientele folosite diferă de la un remediu la altul, în funcţie de  reţeta folosită.

Originea reală a bitter-ului suedez nu a fost stabilită încă. Unii spun că bitter-ul a apărut în secolul al 16-lea şi se pare că popularizarea acestui tonic este atribuită unor vânzători de plante medicinale din Austria.

Actiune:

INTERN: tonic amar puternic, tonic hepatic puternic, coleretic, colagog, calculolitic, antiseptic urinar şi intestinal puternic, stimulează digestia şi eliminarea, depurativ, diuretic, antispastic, antiinflamator, laxativ usor, detoxifiant, febrifug blând.

EXTERN: cicatrizant, antiseptic, antiinflamator, antiinfecţios.  

Caracteristici produs:
Prezentare : Flacon sticla bruna 500 ml
Mod de administrare : INTERN: se ia cate 1 linguriţă diluată in 100ml de apă, de 3 ori pe zi, inainte de masă. Prima doză se ia dimineaţa, cu jumătate de oră inainte de micul dejun. La persoanele care prezintă afecţiuni ale colecistului şi/sau hepatice, după administrarea dozei de preparat diluat in apă, se rămane in poziţia culcat, pe partea dreaptă, vreme de 10 minute. EXTERN: Se aplică preparatul pe zona afectata cu ajutorul unui tampon de vata sau se fac spalaturi cu o solutie diluată (1 linguriţă la 50-100ml apă). Pentru tratarea eczemelor infecţioase grave, precum şi a altor afecţiuni localizate in profunzime se aplică o compresă cu acest preparat vreme de 30-60 de minute, după care pielea se lasă să se usuce. Eventual se poate aplica un unguent adecvat, pentru completarea tratamentului. Compresele folosite in stările gripale, se realizează prin stropirea cu bitter a unei batiste umede şi se aplică in jurul gatului sau pe tălpi. Pentru copii, dozele sunt reduse in funcţie de varstă, la jumatate sau sfert din doza recomandată pentru adulţi (concentraţia aproximativă este de 1 linguriţă la 20-50 ml apă).
Contraindicatii : Gravide, lehuze şi copii sub 7 ani, conform sfatului medicului.
Efecte : INTERN: astenie, inapetenţă, indigestii, digestie dificilă, gastro-duodenite atone şi/sau hipoacide, obezitate, hepatită, icter, dischinezie biliară, adjuvant in litiază biliară, dispepsie, aerofagie, colecistită, diskinezie biliară (indiferent de etimologie), constipaţie (prin dereglarea eliminarii bilei in duoden, provocată de sedentarism), valori crescute ale colesterolului, adjuvant in infecţii reno-urinare, infecţii intestinale şi parazitoze digestive, sindrdrom cefalalgic (dureri de cap), stări gripale (pentru efectul febrifug, tonic, antiinfecţios), intoxicaţii cronice, acnee, in boli de piele (pentru efectul depurativ in primul rand). EXTERN: plăgi şi arsuri tegumentare de gravitate mică pană la medie, răni infectate, eczeme infecţioase, ulcere varicoase, inflamaţii tegumentare, adjuvant in acnee, furunculoză şi hemoroizi. Bitterul poate fi folosit şi pentru frecţii, comprese şi gargară in timpul stărilor virale, chiar de la apariţia primelor simptome de răceală sau gripă).
Tags:
Alarma pret: Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul aleas, va rugam completati campurile de mai jos
RON Seteaza alarma
Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.
PARTENERI
Viziteaza magazinul MereuSanatos.ro pe ShopMania e-Vasion.ro - Magazin online de materiale de constructii Smartbuy.ro - preturi si comparatii kaboo.ro mereusanatos.ro este listat pe goshopping.com Magazin Online - sanatate, naturist, cosmetice
Google+