Cautati in:
Comenzi la:
0723.253.880 | 0730.581.154
office@mereusanatos.ro
Login

Parteneri


 

 

Extract purificat de rasina Mumie Damar 60 tablete

Cod produs: 2776
Asistenta online: office@mereusanatos.ro
39,50 RON /cutie
(TVA inclus)

<

Variante produs:  
Descriere produs:

<

Caracteristici produs:
Prezentare : Cutie cu 60 capsule
Compozitie : In compoziția sa intră un intreg complex de substanțe organice și minerale (25 pană la 40): produse de descompunere a compușilor polimoleculari (acizi zoomelanici, acizi humici, acid benzoic, oxalic), aminoacizi (fenilalanină, alanină, arginină, tirozină, lizină, serină, valină, metiomină, glicină, acid aspartic, acid glutamic) și alți acizi, terpenoide, steroizi vegetali, vitamine din grupa B și P, fragmente de molecule polifenolice și alți compuși și, de asemenea, macro- și microelemente: calciu, magneziu, sodiu, potasiu, etc.
Mod de administrare : Se ia intern in funcție de greutatea corporală, după cum urmează: Pană la 70 kg : 0,2 gr. de 2 ori pe zi intre 70-80 kg : 0,3 gr. de 2 ori pe zi; intre 80-90 kg : 0,3- 0,4 gr. de 2 ori pe zi Peste 90 kg: 0,5 gr. de 2 ori pe zi; Durata unei cure: 25-30 de zile. in cazul bolilor grave sau cronice cura se va repeta după o pauză de 5-10 zile.
Contraindicatii : Este contraindicat femeilor gravide și celor care alăptează, copiilor �n v�rstă de p�nă la 3 ani. Este contraindicat consumul de alcool �n perioada administrării.
Termen de valabilitate : 3 ani de la data fabricației (vezi inscripționare pe spatele blisterului). Informațiile cu privire la lot se vor citi astfel : numar lot, ziua, luna, anul.
Tags:
Alarma pret: Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul aleas, va rugam completati campurile de mai jos
RON Seteaza alarma
Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.
PARTENERI
Viziteaza magazinul MereuSanatos.ro pe ShopMania e-Vasion.ro - Magazin online de materiale de constructii Smartbuy.ro - preturi si comparatii kaboo.ro mereusanatos.ro este listat pe goshopping.com Magazin Online - sanatate, naturist, cosmetice
Google+