Cautati in:
Comenzi la:
0723.253.880 | 0730.581.154
office@mereusanatos.ro
Login

Parteneri


 

 

Ginkgo Biloba Dacia Plant 1+1 Cadou

Cod produs: 3568
Asistenta online: office@mereusanatos.ro
17,50 RON
15,75 RON /pachet

(TVA inclus)

GINKGO BILOBA este un produs natural recomandat pentru normalizarea circulaţiei cerebrale şi eficientizarea randamentului intelectual.
Descriere produs:
CREIERUL ŞI FUNCŢIILE SALE:

Creierul este principalul coordonator şi centru de comandă al organismului, fiind alcătuit din peste 10 milioane de neuroni. Activitatea cerebrală integrează funcţiile cognitive, prin intermediul cărora omul cunoaşte realitatea, acestea incluzând: atenţia, memoria, gândirea şi învăţarea. Informaţiile care trebuiesc memorate produc la nivelul neuronilor modificarea potenţialului electric de membrană, fiind reţinute temporar sub formă de activitate electrică; în funcţie de intensitate informaţia putând fi ''impregnată'' pe o durată mai lungă sau mai scurtă de timp.
Produsul conţine un amestec de plante cu acţiune stimulentă a circulaţiei cerebrale şi stimulentă mentală care corectează simptomele ce apar în cursul procesului de îmbătrânire fiziologică şi/sau patologică (lipsa de atenţie, slăbirea memoriei, a concentrării mentale, scăderea ratei circulaţiei cerebrale), fiind de asemenea recomandat şi în afecţiuni vasculare şi tulburări neurosenzitive care pot apare la orice vârstă.

 

Contribuie la:
 
 
 
- normalizarea circulaţiei cerebrale şi periferice
- funcţionarea normală a sistemului nervos, prin:
       - normalizarea metabolismului energetic la nivel cortical,
       - normalizarea sintezei de ATP (acidul adenozintrifosforic reprezintă forma de
       stocare a energiei la nivel celular)
       - armonizarea stării psiho-emoţionale,
- funcţionarea în condiţii optime a capacităţii de concentrare şi memorare
- eficientizarea randamentului intelectual
- reducerea stării de oboseală psihică şi mentală
- funcţionarea normală a auzului
- menţinerea echilibrului în condiţii optime.
Caracteristici produs:
Afectiuni : Memorie (crestere)
Prezentare : 2 cutii cu cate 60 capsule
Compozitie : Ginkgo biloba, menta, busuioc, roinita, angelica, excipienti (aerosil, lactoza, celuloza microcristalina).
Mod de administrare : Cate 1 comprimat de cate 2 ori pe zi, la adulti si tineri intre 15-18 ani, cate 1/2 comprimat de cate 2 ori pe zi la copii intre 10-14 ani. Se administreaza cate 2 luni, apoi o pauza de 1 luna, apoi se reia tratamentul.
Contraindicatii : Hemoragii, accidente vasculare hemoragice recente, alergie la oricare dintre componentele produsului, intoleranţă la lactoză.
Conditii de pastrare : A se pastra la temperaturi sub 25 g C, in ambalajul original.
Indicatii : Pentru tratamentul sechelelor survenite in urma accidentelor vasculare cerebrale, pentru tratarea traumatismelor craniene, insuficentelor circulatorii cerebrale, arteriopatiilor obliterante ale mebrelor inferioare, fragilitatii vasculare, tulburarilor de memorie, vericelor, hemoroizilor, starilor de vertij, depresiilor, atacurilor de panica, anexietatii, ischemiei corioretiniane, hipoacuziilor cohelovestibulare, acufenelor, in geriatrie, cu efect de stimulare a circulatiei periferice si cerebrale, mentalostimulator, vasodilatator arteriolar, vasoconstrictor venos, tonic cerebral, anxiolitic, antidepresiv, de marire a capacitatii de sinteza de ATP, de crestere a rezistentei capilare.
Tags:
Alarma pret: Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul aleas, va rugam completati campurile de mai jos
RON Seteaza alarma
Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.
PARTENERI
Viziteaza magazinul MereuSanatos.ro pe ShopMania e-Vasion.ro - Magazin online de materiale de constructii Smartbuy.ro - preturi si comparatii kaboo.ro mereusanatos.ro este listat pe goshopping.com Magazin Online - sanatate, naturist, cosmetice
Google+