Cautati in:
Comenzi la:
0723.253.880 | 0730.581.154
office@mereusanatos.ro
Login

Parteneri


 

 

Spirulina cu extract total de Catina

Cod produs: 129
Asistenta online: office@mereusanatos.ro
12,00 RON
11,40 RON

(TVA inclus)

Spirulina este o sursă bogată de proteine, conţine o gamă largă de aminoacizi, acizi graşi saturaţi şi nesaturaţi, polizaharide, vitamine hidrosolubile şi liposolubile, hormoni vegetali, enzime, microelemente şi pigmenţi activi biologic (ficocianine şi aloficocianine).
Descriere produs:
Acţiune: Produs destinat suplimentării dietei datorită calităţilor nutriţionale şi funcţionale care rezultă din asocierea între biomasa de algă Spirulina Platensis şi extractul de Cătină. Se realizează astfel o combinaţie armonioasă între calităţile nutriţionale şi bioenergetice ale Spirulinei şi proprietăţile vitaminizante şi remineralizante ale extractului de Cătină. Produsul rezultat este un supliment alimentar ecologic care intervine în reglarea şi echilibrarea principalelor funcţii metabolice şi imunologice ale organismului.

Spirulina este o sursă bogată de proteine, conţine o gamă largă de aminoacizi, acizi graşi saturaţi şi nesaturaţi, polizaharide, vitamine hidrosolubile şi liposolubile, hormoni vegetali, enzime, microelemente şi pigmenţi activi biologic (ficocianine şi aloficocianine). Extractele din fructul de Cătină sunt o reală sursă naturală polivitaminică (cea mai bogată sursă de vitamine A, E, carotenoizi, vitaminele C, P şi întreg complexul B), microelemente bioactive (fosfor, calciu, fier, magneziu, potasiu) precum şi acizi graşi esenţiali. Stimulează şi normalizează schimburile de substanţe la nivel celular, restabileşte şi echilibrează funcţiile metabolice ale unor ţesuturi şi organe (hepatoprotectoare prin stimularea sintezei de proteine, regenerarea celulei hepatice şi normalizarea valorilor transaminazelor serice crescute).
Posedă o pronunţată activitate antioxidantă şi de captare a radicalilor liberi superoxidici. Stimulează producţia de corticosteroizi, insulină, hormoni tiroidieni, adrenalină, noradrenalină. Creşte capacitatea de apărare a organismului faţă de infecţii cu germeni virali şi bacterieni (atît prin acţiune antivirală/antibacteriană cât şi prin stimularea răspunsului imun).
Rol antitoxic prin facilitarea eliminării metalelor grele, toxinelor şi radionuclizilor (care constituie factori de risc de apariţie a neoplaziilor); stimulează hematopoeza, previne scăderea numărului de leucocite după roentgenterapie, stimulează funcţiile macrofagelor, activitatea citotoxică NK şi activitatea fagocitară a polimorfonuclearelor, scade viteza de sedimentare a hematiilor; influenţează pozitiv metabolismul lipidelor prin acţiunea hipolipemiantă şi hipocolesterolemiantă.

Stimulează spermatogeneza, combate impotenţa şi frigiditatea; stimulează lactaţia. Controlează senzaţia de foame, ajută procesele digestive.

Recomandări:
Trebuie reţinut faptul că acest supliment alimentar nu este menit să înlocuiască o dietă echilibrată normală, ci este recomandat ca supliment alimentar complex care reprezintă modalitatea optimă de completare şi normalizare a dietelor dezechilibrate (ori prin aport exagerat de lipide şi glucide, ori diete cu carenţe de proteine, vitamine, microelemente, flavonoizi). Suplimentarea nutriţională este indicaţă şi în funcţie de necesarul sporit specific pentru persoanele care exercită profesii sau sporturi cu efort fizic şi intelectual intens, profesii în medii toxice, în perioada adolescenţei, la persoane de vârsta a treia sau în condiţii de malabsorbţie, la persoane care fumează şi consumă în exces băuturi alcoolice.

Produsul poate fi asociat , dovedindu-se util pentru dieta pacienţilor cu:
- afecţiuni digestive (gastrite, ulcer gastric şi duodenal), hepatobiliare (hepatite cronice, ciroză hepatică), ca supliment nutritiv pentru realizarea unei diete cu rol de protecţie a celulei hepatice şi efect depurativ (în procesele de eliminare a substanţelor dăunătoare hepatotoxice);
- boli cardiovasculare (cardiopatie ischemică, hipertensiune arterială);
- diabet zaharat tip II, obezitate; insuficienţă corticosuprarenală;
- distonie neurovegetativă, suprasolicitare nervoasă, efort intelectual susţinut;
- îmbunătăţirea performanţelor sportive prin aport sporit energetic şi de nutrienţi (compensarea carenţelor de calciu şi magneziu (conţine Ca şi Mg organic asimilabil);
- supliment în dieta indicată în unele afecţiuni oculare (retinopatii, glaucom, cataractă);
- combate procesul de îmbătrânire precoce;
- adjuvant al dietei indicate pe lângă măsurile specifice ale profilaxiei infecţiilor microbiene şi virale;
- supliment alimentar adjuvant în cadrul măsurilor de profilaxie a bolilor maligne;
- radioprotecţie.
PRODUSUL POATE FI UTILIZAT ÎN SPECIAL DE SPORTIVI ŞI ÎN MOD DEOSEBIT PENTRU SPORTIVI DE PERFORMANŢĂ SAU ÎN SPORTURILE CU CONSUM MARE DE ENERGIE.

Caracteristici produs:
Prezentare : 40 comprimate
Compozitie : 1 comprimat conţine 500 mg biomasă Spirulina Platensis, 354mg extract de cătină concentrat (Hyppophae rhamnoides) şi excipienţi pană la 950mg
Mod de administrare : Produsul este un supliment alimentar şi nu inlocuieşte un regim alimentar variat şi echilibrat. Adulţi: - 2 comprimate de 3 ori pe zi cu 30 minute inainte de mesele principale. Se poate administra in cure prelungite şi in paralel cu tratamentele convenţionale recomandate de medic. Copii peste 3 ani: 1 comprimat de 3 ori pe zi inainte de mesele principale; Sportivi: 2 comprimate de 4 - 5 ori pe zi inainte de mese. In timpul antrenamentelor se poate dubla doza.
Avertisment : A nu se depăşi doza zilnică recomandată! A se citi recomandările inainte de utilizare! A nu se utiliza după data de expirare inscrisă pe ambalaj ! A nu se lăsa la indemana copiilor!
Tags:
Alarma pret: Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul aleas, va rugam completati campurile de mai jos
RON Seteaza alarma
Notificare produs: Daca doriti sa fiti anuntat cand produsul va fi disponibil va rugam sa introduceti adresa de email
Notifica-ma cand e disponibil
Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.
PARTENERI
Viziteaza magazinul MereuSanatos.ro pe ShopMania e-Vasion.ro - Magazin online de materiale de constructii Smartbuy.ro - preturi si comparatii kaboo.ro mereusanatos.ro este listat pe goshopping.com Magazin Online - sanatate, naturist, cosmetice
Google+