Cautati in:
Comenzi la:
0723.253.880 | 0730.581.154
office@mereusanatos.ro
Login

Parteneri


 

 

Drojdie cu Seleniu Organic comprimate Dacia Plant

Cod produs: 2067
Asistenta online: office@mereusanatos.ro
18,50 RON /buc
(TVA inclus)

Drojdie cu Seleniu Organic este un produs destinat suplimentării aportului zilnic de seleniu, oligoelement necesar organismului pentru combaterea oboselii şi a surmenajului, reducerea stresului oxidativ şi încetinirea proceselor de îmbătrânire.
Descriere produs:
PROPRIETĂŢILE VITAMINELOR DIN COMPLEXUL B:
Global, grupul vitaminelor B prezintă acţiune antianemică, vitaminizantă şi trofică asupra celulelor nervoase. Datorită conţinutului ridicat de proteine şi aminoacizi, drojdia-de-bere are acţiune hepatoprotectoare şi, de asemenea, ajută la refacerea florei intestinale saprofite, mai ales după tratamentul cu antibiotice (datorită ciupercii Saccharomyces cerevisiae). Alte proprietăţi: remineralizante, vitalizante, roborante, antiastenice.

Vitamina B1 (tiamina) - eficientă în combaterea tulburărilor digestive, cardiace, a nevralgiilor şi oboselii. Susține funcția cardiacă și activitatea sistemului nervos central și periferic. Indispensabilă în transformarea hidraților de carbon (zaharuri) în lipide (grăsimi), ajutând astfel la creșterea rezervelor energetice. Favorizează depunerea glicogenului în ficat.

Vitamina B2 (riboflavina) – necesară creșterii și reproducerii. Are un rol important în: metabolismul proteinelor, grăsimilor, în special în cel al glucidelor (scade glicemia), în regenerarea celulelor, în procesele celulare de oxido-reducere (antioxidantă), în sinteza hemoglobinei, în menținerea sănătății vederii.

Vitamina B3 (niacinamida sau vitamina PP) – este vasodilatatoare și stimulează buna circulație a sângelui. Susține buna funcționare a sistemului nervos, favorizează concentrarea și mărește capacitatea mentală, menține vitalitatea și energia organismului, potențează eliberarea nutrienților și a energiei din alimente, scade colesterolul.

Vitamina B5 (pantotenat de calciu) – stimulentă generală a glandelor endocrine, contribuie la producerea de hormoni corticosuprarenalieni, măreşte rezistenţa la stres și infecţii. Ajută la hidratarea pielii și elimină tendința la exfoliere. Intervine în procesele metabolice pentru eliberarea energiei din alimente și susține procesul de creștere a organismului.

Vitamina B6 (piridoxina) – stimulentă a celulei nevoase, neurotropă, antianemică. Importantă pentru buna funcționare a sistemului nervos și a măduvei osoase în sinteza globulelor roșii. Cofactor important în metabolismul acizilor grași, metabolismul proteinelor și aminoacizilor.

Vitamina B7 (colina) – acționează ca factor de creștere, ameliorează funcția ficatului. Colina, ca și componentă a fosfatidilcolinei, ajută la eliminarea grăsimilor din ficat, la folosirea optimă a grăsimilor și a colesterolului în organism. Amplifică capacitatea de memorare. Este un adjuvant valoros în tratarea alcoolismului.

Vitamina B8 (biotina) - utilă pentru reglarea metabolismului proteinelor, grăsimilor și glucidelor. Asigură funcționarea normală a țesuturilor și organelor. Crește capacitatea de efort fizic, este recomandată în caz de oboseală intensă, pentru dureri musculare, stări depresive și anxioase. Menține sănătatea dinților, oaselor, pielii, părului și unghiilor.

Vitamina B9 (acidul folic) - are efect antianemic prin stimularea formării globulelor roșii. Participă la metabolizarea proteinelor, are rol important în sinteza aminoacizilor, acizilor nucleici (ADN și ARN) și în diviziunea celulară.

Vitamina B12 (cianocobalamina) - antianemică, participă la formarea globulelor roșii. Contribuie la menținerea sănătății sistemului nervos. Ajută la menținerea sănătății dinților, oaselor, părului, pielii și unghiilor. Stimulează procesele de creștere.
B15 (acid pangamic) - ameliorează oxigenarea tisulară, ajută la detoxifierea ficatului.
Caracteristici produs:
Prezentare : Cutie cu 60 tablete
Mod de administrare : Adulti si tineri peste 15 ani: cate 1 comprimat de 1-2 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei. Femei care alapteaza: cate 1 comprimat de 2-3 ori pe zi, cu 30 de minute inaintea mesei.
Contraindicatii : Alergie la drojdie-de-bere
Avertisment : Nu se administrează concomitent cu pansamente gastrice şi medicamente antiulceroase (acestea reduc absorbţia intestinală a seleniului). in sarcină se administrează cu recomandarea medicului.
Indicatii : Se utilizează ca adjuvant īn: carenţe de seleniu, hipovitaminoză B, afecţiuni neurologice inflamatorii şi dureroase, stări de oboseală şi slăbiciune, convalescenţă, surmenaj, anemie, astenie, neurastenii.
Actiune : Remineralizantă, vitaminizantă, antioxidantă, roborantă, trofică a celulelor nervoase, antiastenică, antianemică, hepatoprotectoare, stimulează fertilitatea la bărbaţi, īncetineşte procesul de īmbătrānire, stimulează funcţia imunitară
Tags:
Alarma pret: Pentru a fi atentionat cand valoarea produsului scade sub pragul aleas, va rugam completati campurile de mai jos
RON Seteaza alarma
Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.
PARTENERI
Viziteaza magazinul MereuSanatos.ro pe ShopMania e-Vasion.ro - Magazin online de materiale de constructii Smartbuy.ro - preturi si comparatii kaboo.ro mereusanatos.ro este listat pe goshopping.com Magazin Online - sanatate, naturist, cosmetice
Google+