Cautati in:
Comenzi la:
0723.253.880 | 0730.581.154
office@mereusanatos.ro
Login

Parteneri


 

 

Suplimentele nutritive pe baza de extracte naturale

 

Studiile arata ca peste 85% din populatia activa prezinta diverse afectiuni cauzate de stres, de un regim alimentar sarac in vitamine si minerale naturale precum si de lipsa echilibrului chimic provenit dintr-o alimentatie incompleta.

Aceste carente pot fi combatute cu rezultate bune prin apelarea la suplimenti nutritivi naturali. In Romania, terapia complementara cu suplimenti nutritivi naturali se prescrie rar de catre medici si de aceea populatia care apeleaza la astfel de produse o face informandu-se din rubricile de sfaturi ale publicatilor, discutii cu apropiati sau din reportaje audio - video. Datorita unei alimentatii defectuoase, organismul are de suferit, o perioada indelungata de lipsuri putand conduce chiar la dereglarea functiilor celor mai importante organe cu implicatii grave.

Beneficiile consumului de suplimente nutritive sunt multiple. In tarile din vest cu experienta mult mai mare in acest sens, medicii, inainte de a incepe o terapie medicamentoasa, recomanda pentru inceput cure cu acest tip de suplimenti naturali. In Romania nu exista o cultura in folosirea suplimentilor alimentari pentru mentinerea si prevenirea sanatatii organismului si a tuturor capabilitatilor fizice si mentale.

Suplimentele alimentare nu sunt medicamente, ele sunt destinate in special imbunatatirii unor probleme de sanatate, pot fi folosite inaintea sau chiar in timpul tratamentelor medicamentoase, in perioade solicitante pentru organism, precum examenele.

Suplimentele ajuta memoria, intaresc imunitatea organismului, aduc un surplus de vitamine si minerale, previn ateroscleroza si pietrele la rinichi, etc. Este important ca suplimentele nutritive sa aiba un aport de substanta activa cat mai mare.

Diferenta intre un produs pe baza de extract si unul pe baza de pulbere este radicala, incepand de la procesul de productie, extractul rezultand in urma unui intreg proces tehnologic - recoltarea materiei prime, depozitare, selectarea acelei parti a plantei care confera cele mai bune proprietati, macerarea acesteia, extractie, distilare, concetrare etc.

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.
PARTENERI
Viziteaza magazinul MereuSanatos.ro pe ShopMania e-Vasion.ro - Magazin online de materiale de constructii Smartbuy.ro - preturi si comparatii kaboo.ro mereusanatos.ro este listat pe goshopping.com Magazin Online - sanatate, naturist, cosmetice
Google+