Cautati in:
Comenzi la:
0723.253.880 | 0730.581.154
office@mereusanatos.ro
Login

Parteneri


 

 

Terapiile complementare cresc eficienta medicinei alopate in lupta cu cancerul

Cercetarea medicală a făcut progrese uluitoare, cu toate acestea, tehnicile de abordare a tumorilor canceroase rămân agresive și au efecte secundare care afectează calitatea vieții pacienților.

Tratamentul chirurgical, care presupune rezecția tumorilor are rate mari de succes dacă tumora este mică și dacă celulele canceroase nu s-au extins către alte organe. Chimioterapia, o altă metodă prin care celulele canceroase sunt ucise, afectează și celulele normale, de aceea imunitatea scade, digestia este afectată, ficatul, rinichii și inima nu mai funcționează la parametri normali și întreg organismul are de suferit. În plus, poate apărea și depresia ca urmare a modificărilor în stilul de viață: scădere în greutate, slăbiciune fizică și căderea părului, cu un puternic impact emoțional.

Nici radioterapia nu este lipsită de efecte adverse care includ senzația de oboseală, disfuncții la nivelul tuturor organelor și, implicit, o stare generală proastă. În aceste condiții, pentru a reduce din efectele negative produse de tratamentele alopate, se folosesc terapii complementare. Acestea au rolul de a susține organismul în lupta cu boala și de a reduce din efectele secundare ale acestor tratamente agresive.

Avantajele studiilor clinice

Deși populare, efectele terapiilor complementare sunt foarte rar evaluate în studii clinice. Un produs pentru care există atât studii observaționale cât și studii clinice în privința eficienței antitumorale, dar și de modulare a imunității și de purificare a organismului este produsul Tien Hsien Liquid fiole, aflat în portofoliul Mereusanatos.ro. Avantajele conferite produsului de studiile observaționale și de cele clinice constau în siguranța administrării produsului și în garanția eficienței acestuia.

Produsul Tien Hsien Liquid este un supliment natural cu o formulă unică, naturală, din plante rare şi ciuperci medicinale recoltate din zona munţilor Changbai din China. Solul vulcanic din această zonă, bogat în elemente precum germaniu, cesiu, rubidiu, potasiu, seleniu şi mangan, conferă plantelor care îl populează proprietăţi anticancerigene exceptionale. De asemenea, produsul conţine şi cele două faimoase ciuperci medicinale chinezeşti cu proprietăţi antitumorale demonstrate stiintific, Cordyceps sinensis şi Ganoderma lucidum (Reishi). În China şi în Japonia, aceste ciuperci sunt incluse oficial pe lista remediilor care previn şi tratează cancerul.

Îmbunătățește calitatea vieții persoanelor diagnosticate cu cancer mamar

Studiul clinic realizat asupra produsului natural complementar antitumoral Tien Hsien Liquid, importat în România, în exclusivitate de Secom® a fost efectuat sub îndrumarea Prof. Dr. King-Jen Chang - Coordonator științific studii clinice în cadrul Spitalului Universitar din Taipei, Taiwan și coordonat de Dr. Wen-Hung, Kuo – Coordonator executiv al studiului clinic efectuat pe produsul Tien Hsien Liquid, Șef secție chirurgie oncologică, Spitalul Universitar din Taipei, Taiwan. Acest studiu a vizat stabilirea efectului administrării Tien Hsien Liquid asupra calității vieții persoanelor diagnosticate cu cancer de sân metastazat, refractar la tratamentul alopat și siguranța administrării produsului.

Studiul s-a desfășurat în perioada iunie 2009-iunie 2011 și a inclus 63 de femei cu vârste între 20 - 80 de ani care au avut confirmarea histologică sau citologică a cancerului de sân cu metastaze și o evoluție nesatisfăcătoare după tratamentul primar sau de recuperare (mai exact, după chimioterapie, radioterapie, chirurgie sau alte terapii convenționale precum imunoterapia). Toate persoanele incluse în studiu aveau o speranță de viață de cel puțin 4 săptămâni.

Produsul Tien Hsien Liquid a fost administrat oral, o fiolă de 20ml, de 3 ori pe zi, timp de 24 de săptămâni. Grupul de control a primit câte o fiolă de placebo de 20ml de 3 ori pe zi, timp de 24 de săptămâni.Comparativ cu grupul placebo, grupul căruia i-a fost administrat Tien Hsien Liquid a raportat o îmbunătățire a stării generale de sănătate (GHS) și a calității vieții (QOL) de la momentul includerii în studiu până la finalizarea acestuia. Astfel, pacienții din grupul THL au raportat o creștere a calității vieții și o îmbunătățire generală a sănătății cu 41,7 % față de starea lor de la momentul includerii în studiu, comparativ cu grupul placebo care a raportat o scădere a calității vieții și a stării generale de sănătate cu 33,3% față de momentul înscrierii în studiul clinic.

Imunitatea creşte cu ciuperci chinezeşti

Beneficiul principal al extractelor de Ganoderma şi de Cordyceps constă în faptul că modulează imunitatea. Mai exact, ajută sistemul nostru natural de apărare să acţioneze prompt împotriva agresiunilor sau limitează efectele negative ale acestora. Când sistemul imunitar funcţionează perfect, omoară celulele anormale, inclusiv pe cele cu mutaţii cancerigene, deci nu permite dezvoltarea tumorilor şi nici extinderea cancerului către alte organe, adică apariţia metastazelor. Tien Hsien Liquid contribuie la îmbunătățirea funcției imunitare și, mai mult decât atât, studiile au demonstrat şi că principiile active din aceste ciuperci stimulează oxigenarea celulară, îmbunătăţind activitatea celulelor sănătoase, opresc angiogeneza, adică formarea de vase noi de sânge care hrănesc formaţiunile cancerigene şi ajută la stoparea din evoluţie a tumorilor.
Stările de greţă, atenuate cu “Tien Hsien Liquid”

Produsul Tien Hsien Liquid ajută la inhibarea tumorilor, indiferent de stadiul de evoluţie al acestora. Efectul benefic se explică prin faptul că produsul ajută la menţinerea structurii normale a ADN -ului în procesul de diviziune celulară. Mai exact, induce moartea (apoptoza ) celulelor potenţial maligne, inhibă expresia proteinei anti-apoptotice Bcl-2 şi creşte expresia proteinei pro-apoptotice Bax şi a genei oncosupresoare p53. În acelaşi timp, stimuleaza producerea TNF (factor de necroza tumorală), care induce moartea celulelor tumorale.
Produsul Tien Hsien Liquid este antioxidant, detoxifică organismul de substanţele cancerigene, stimulează drenarea limfatică şi actioneaza sinergic cu chimio şi radioterapia prin amplificarea efectelor pozitive şi prin reducerea efectelor secundare: vomă, diaree, ulceraţii, anemie, leucopenie, trombocitopenie, fibrozare tisulară, depresie, căderea părului etc.

Tien Hsien Liquid este recomandat ca adjuvant în tratarea cancerului, dar şi în boli autoimune (alergii, miastenia gravis, hepatita autoimuna, poliartrita reumatoida, diabet, lupus, tiroidita, vitiligo, sclerodermie, etc.) precum şi în alte afecţiuni care conduc la scăderea imunităţii.

Se administrează la ore fixe

Folosirea produselor naturale este indicată ca adjuvant în tratamentul convenţional al cancerului şi ca măsură preventivă împotriva recidivelor. Tien Hsien Liquid se administrează la ore fixe, după cum urmează: în primele două luni câte 20ml de 3 ori pe zi, mai exact, câte o fiolă la orele 9.00, 15.00 şi 21.00. Începând cu a treia lună, dacă starea bolnavului s-a îmbunătăţit se ia câte o fiolă dimineaţa, la ora 9.00 şi alta seara, la ora 21.00. Pentru întreţinere se ia câte o fiolă pe zi, adică o jumătate de fiolă dimineaţa la ora 9 şi cealaltă jumătate seara, la ora 21.00. Acest supliment alimentar se ia întotdeauna, cu 30 de minute înainte de masă.

Sursa: www.secom.ro

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.
PARTENERI
Viziteaza magazinul MereuSanatos.ro pe ShopMania e-Vasion.ro - Magazin online de materiale de constructii Smartbuy.ro - preturi si comparatii kaboo.ro mereusanatos.ro este listat pe goshopping.com Magazin Online - sanatate, naturist, cosmetice
Google+