Cautati in:
Comenzi la:
0723.253.880 | 0730.581.154
office@mereusanatos.ro
Login

Parteneri


 

 

Tincturile Dacia Plant

 

 

Conform unui studiu intern întreprins în perioada martie – iulie 2008, Dacia Plant este lider naţional în domeniul extractelor hidroalcoolice, producând o gamă ce include peste 50 de tipuri de tincturi simple şi peste 20 de tipuri de remedii. De-a lungul întregii activităţi Dacia Plant si-a concentrat atenţia atât asupra descoperirii şi realizării celor mai eficiente produse destinate tratării diferitelor dizarmonii şi afecţiuni ale stării de sănătate a organismului, cât şi asupra redescoperirii valorilor şi metodelor tradiţionale româneşti de vindecare. Notorietatea produselor care poartă marca Dacia Plant este asigurată de preocuparea constantă de a oferi remedii de o mare eficienţă în îndepărtarea bolilor, la cele mai convenabile preţuri. Pentru a pune acest deziderat în practică, specialiştii Dacia Plant urmăresc o eficienţă maximă în etapele premergătoare realizării fiecărui nou produs. Astfel, culegerea plantelor se realizează în anumite intervale de timp, în perioade în care efectul terapeutic al respectivelor plante este maxim. Primăvara  se începe cu culesul vâscului, brusturelui şi al tătănesei, vara se culeg gălbenele şi sunătoarea iar toamna, brânca ursului, ghimpele, fructele de soc şi de cătină. 

Cum şi de ce să folosim tincturi Dacia Plant?
Extractele hidroalcoolice reprezintă de fapt o formă farmaceutică de macerare a plantelor într-un amestec de apă şi alcool. Această metodă de preparare a remediilor naturale este utilizată pentru o cât mai bună extragere a principiilor active prezente într-o plantă sau amestec de plante. Exista două categorii principale de tincturi: tincturile simple, realizate prin macerarea unei singure plante şi tincturile compuse, denumite remedii, realizate prin macerarea unui amestec de plante.Administrarea tincturilor Dacia Plant se face de obicei de trei ori pe zi. Se adaugă o linguriţă de tinctură la 100ml apă (aproximativ jumătate de cană) cu 30 de minute înainte de mesele principale.Dintre remediile din plante cu administrare orală, extractele hidroalcoolice sunt cel mai uşor şi cel mai rapid de asimilat de către organism, efectul terapeutic instalându-se în timp scurt. 

Pozele sunt cu titlu informativ si nu reprezinta obligatie contractuala. Ar putea exista mici diferente intre imaginile prezentate si produs. Multumim pentru intelegere. Specificatiile pentru oricare din produsele noastre au un caracter informativ, pot fi schimbate fara instiintare prealabila si nu constituie obligativitate contractuala. Pretul pentru oricare din produsele noastre poate fi schimbat fara notificare prealabila.
PARTENERI
Viziteaza magazinul MereuSanatos.ro pe ShopMania e-Vasion.ro - Magazin online de materiale de constructii Smartbuy.ro - preturi si comparatii kaboo.ro mereusanatos.ro este listat pe goshopping.com Magazin Online - sanatate, naturist, cosmetice
Google+