Nume:     Lutropep - BioVitality 30    
  Poza:        
  Pret:     41,50RON    
  Cod produs:     20990    
  Producator:     Hishimo Pharmaceutical India    
  Prezentare:     Cutie cu 30 capsule    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Mod de administrare:     2 cps x 2 ori pe zi, minim 3 luni in mod curativ; 2 cps/zi mod de intretinere;    
  Atentionari speciale:        
  Indicatii:     Sângerari vaginale anormale (menoragie, uter fibromatos, polipi vaginali); Dereglari ale ciclului menstrual (oligomenoree, amenoree, dismenoree); Sindrom premenstrual; Menopauza; Inflamatii la nivelul ovarelor sau a trompelor;infertilitate nespecifica.    
  Efecte:     Lutropep înlatura sângerarile abundente, regleaza ciclurile menstruale, inlatura durerile si spasmele, reduce starea de tensiune. În cazul sindromului premenstrual, Lutropep inlatura durerile imediat. Nu aveti nevoie de anxiolitice si antidepresive. Este foarte eficient în cazurile de infertilitate nespecifica, stimuland ovulatia. Lutropep elimina administrarea de hormoni si hemostatice deoarece contine 3 hemostatici puternici: Symplocos racemosa, Ficus glamerata si Asparagus rasemosa în cantitate de 1,4 g/doza pentru a regla sângerarea si a restabili echilibrul hormonal normal. Lutropep ajuta la prevenirea histerectomiei datorate în cele mai multe cazuri sângerarilor vaginale anormale. Administrat pe o perioada de 3 luni, Lutropep reprezinta un tonic recomandat femeilor slabe si epuizate. Acestea vor arata mai bine, vor avea menstruatie regulata si se vor bucura de viata sexuala. Lutropep normalizeaza echilibrul hormonal, fiind recomandat la menopauza. Lutropep stabilizeaza greutatea sau poate chiar reduce kilogramele în plus care se depun la femei din cauza menopauzei sau a hipotiroidiei    
  Compozitie:     Extracte vegetale selectionate din: Saraca indica, Symploeos rasemsa, Asparagus rasemosa, Withania somnfera, Valeriana wallichii, Ficus glamerata, Abroma augusta, Kukkutand bhasm, Praval pisti, Iron bhasam.