Nume:     Omega-3 extra 1000 mg Doppelherz 60    
  Poza:        
  Pret:     38,00RON    
  Cod produs:     200030    
  Producator:     Doppelherz    
  Prezentare:     60 capsule    
  Continut pe comprimat:     1000 mg ulei de somon (18% acid eicosapentaenoic, 12% acid docosahexaenoic, total acizi graşi Omega-3 - cel puţin 30%), 12 mg vitamina E (100% din doza zilnică recomandată)    
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Mod de administrare:     Se administrează 1 capsulă nemestecată zilnic, in timpul mesei, cu suficient lichid. Indicaţie pentru diabetici: 1 capsulă corespunde la 10,4 kcal / 42,7 kJ..    
  Atentionari speciale:     Doza zilnică recomandată nu trebuie depăşită. Suplimentele alimentare nu pot fi utilizate pentru inlocuirea unui regim alimentar variat. Se recomandă utilizarea unui regim alimentar variat şi echilibrat şi a unui mod de viaţă sănătos. A nu se lăsa la indemana și la vederea copiilor mici. A se păstra la temperaturi ce nu depăşesc 25 g C.