Nume:     Calmoplant - Plantavorel    
  Poza:        
  Pret:     14,30RON    
  Cod produs:     20936    
  Producator:     Plantavorel    
  Prezentare:        
  Aviz:        
  Compozitie per 2 capsule:        
  Compozitie per 3 capsule:        
  Compozitie:     Pulberi vegetale din: iarba de talpa gastei, conuri de hamei, floare de tei, iarba de roinita, flori si frunze de paducel, flori de tei, excipienti de comprimare: lactoza, amidon de porumb, carboximetilceluloza sodica, talc, stearat de magneziu, caolin    
  Alte ingrediente:        
  Mod de administrare:        
  Contraindicatii:        
  Efecte secundare:        
  Avertisment:     Se utilizeaza cu precautie de catre persoanele hipotensive.    
  Conditii de pastrare:        
  Termen de valabilitate:        
  Efecte:        
  Indicatii:     Produsul este recomandat singur sau asociat in inlaturarea fenomenelor ce insotesc tulburarile psihice (anxietate, hiperexcitabilitate), suprasolicitarile intelectuale, insomnia, gastropatiile de origine nervoasa, nevrozele cardiovasculare, tulburarile de ritm cardiac, extrasistolele, accesele de tahicardie paroxistica, nevrozele sexuale, tulburarile de menopauza, stressul. Ca adjuvant se poate asocial cu efecte benefice in hipertensiune arteriala, ulcer gastro-duodenal.    
  Actiune:     Pregateste organismul pentru somn, sustine organismul in situatii de panica, stres, efort psihic indelungat si tulburari afective.    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Atentionari speciale:     Nu se va depasi doza zilnica recomandata, nu se va lasa la indemana copiilor, produsul nu inlocuieste o dieta corespunzatoare si diversificata.