Nume:     Voseptol V - Plantavorel 40 tablete    
  Poza:        
  Pret:     15,00RON    
  Cod produs:     20940    
  Producator:     Plantavorel    
  Prezentare:     Cutie cu 40 capsule    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:     Nu se recomanda persoanelor cu diabet insulino dependent, cu alergie cunoscuta la propolis si celor cu risc alergic crescut.    
  Mod de administrare:     Adulti: se sug 1-2 tablete de 3-4 ori pe zi, minim 5 zile Copii peste 3 ani, se sug cate 1 tablete de 3 ori pe zi, minim 5 zile.    
  Atentionari speciale:     Produsul este interzis persoanelor bolnave de diabet insulino-dependent. PRECAUTII: Se recomanda prudenta la utilizare, pentru persoanele cu alergie cunoscuta la propolis si celor cu risc alergic crescut.    
  Indicatii:     Profilactic si ca adjuvant in: laringite, faringite, rinite, afte si leziuni bucale, stomatite, paradontopatii, halena, traheobronsite si adjuvant in tratamentul astmului bronsic si emfizem pulmonar.    
  Efecte:     Are actiune de stimulare a activitatii nespecifice de aparare a organismului si de inhibare a multiplicarii virusilor. Are o actiune emolienta si expectoranta in afectiuni respiratorii.    
  Compozitie:     Tinctura de propolis, mentol,ulei volatil de levantica, ulei volatil de eucalipt, ulei volatil de menta, ulei volatil de jneapan si ulei volatil de cimbru.