Nume:     Maraton Forte Parapharm - 4 capsule    
  Poza:        
  Pret:     36,50RON    
  Cod produs:     2088    
  Producator:        
  Prezentare:        
  Aviz:        
  Compozitie per 2 capsule:        
  Compozitie per 3 capsule:        
  Compozitie:     Muira Puama 50mg, Catuaba 50mg, Ginseng Siberian 35mg, Guarana 35mg, Tribulus terestris 30mg, Epimedium 30mg, Polygonum multiflorum 20mg.    
  Alte ingrediente:        
  Mod de administrare:     Se recomanda consumul de 1-2 capsule / zi, intr-o singura doza cu un pahar de lichid ( apa minerala, suc de fructe ) inainte cu aproximativ 2 ore de actul sexual. Se poate folosi si curativ consumand o capsula zilnic. Pentru obtinerea efectului maxim se recomanda consumul capsulelor pe stomacul gol cu un pahar de suc proaspat de grapefruit.    
  Contraindicatii:     Produsul este contraindicat persoanelor cu afectiuni cardiace grave si in general cand efortul fizic este contraindicat. A nu se depasi zona zilnica recomandata.    
  Efecte secundare:        
  Avertisment:        
  Conditii de pastrare:     Produsul se depoziteaza in locuri uscate, la temperatura camerei, ferit de accesul copiilor.    
  Termen de valabilitate:        
  Efecte:     Erectii ferme de luinga durata, senzatii de tinerete si vigoare, atractii sexuale marite, placere sexuala sporita. Efectul acestui supliment nutritiv se va simti inca de la prima administrare, nu este necesara folosirea curativa, dar administrarile repetate da efecte net superioare in timp    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Atentionari speciale: