Nume:     Crom + vitamina B3 Rotto Natura    
  Poza:        
  Pret:     12,40RON    
  Cod produs:     20983    
  Producator:     Rotto Natura    
  Prezentare:     Cutie cu 30 tablete    
  Continut pe comprimat:     Vitamina B3 (Nicotinamida) 15 mg, Crom 50 mg, (echivalent la 0.256 mg, clorura de crom).    
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Mod de administrare:     1 capsula/zi, in timpul mesei    
  Atentionari speciale:     A nu se utiliza de catre copii, femei gravide si mame ce alapteaza.    
  Actiune:     Ajuta la scaderea si controlul greutatii corporale, la introducerea satietatii si scaderea apetitului, contribuie la eliminarea excesului de apa si toxine, favorizeaza reechilibrarea metabolismului si contribuie la scaderea continutului de grasimi in sange.    
  Indicatii:     Scaderea nivelului depunerii grasimilor si scaderea apetitului in special pentru dulciuri. Scaderea nivelului de colesterol si trigliceride din sange si reducerea tensiunii arteriale. Rol esential in sinteza de insulina. Confera un aspect sanatos pielii. Rol energizant prin intensificarea metabolismului.    
  Efecte:     Contribuie la mentinerea concentratiilor normale ale glucozei din sange, la metabolismul normal al macronutrientilor, la metabolismul energetic normal, la metabolismul normal al proteinelor si al glicogenilor, la reducerea oboselii si extenuarii, la functionarea normala a sistemului nervos, la mentinerea sanatatii pielii, la functionarea normala a sistemului imunitar, la reglarea activitatii hormonale, la protejarea celulelor impotriva stresului oxidativ.