Nume:     Supliment alimentar Fibrobar-R    
  Poza:        
  Pret:     2,00RON    
  Cod produs:     3850    
  Producator:        
  Prezentare:     Baton 60 g    
  Continut pe comprimat:     Calorii 278 Kcal (1162 KJ), Carbohidrati 28,63 g , Grasimi vegetale 13,68 g, Proteine 10,00 g, Fibre vegetale 6,13 g, Minerale 0,75 g, Vitamina C 36 mg (45% DZR)    
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Mod de administrare:     Se pot consuma 1-3 batoane pe zi. Dupa administrare se recomanda consumarea unui pahar cu apa. Un baton asigura o parte din necesarul zilnic de nutrienti. A nu se dapasi doza zilnica de 3 batoane. Nerecomandat persoanelor cu diabet.    
  Atentionari speciale:     Fibrobar R este indicat pentru curele de slabire. Produsul este un supliment alimentar. El nu inlocuieste alimentatia variata. Consumatorul este sfatuit sa se limiteze la dozele recomandate si sa citeasca cu atentie datele inscrise pe eticheta. Produsul nu trebuie lasat la indemana copiilor si nu se recomanda diabeticilor. A se pastra in locuri ferite de caldura si umezeala.    
  Indicatii:     Fibrobar R combate senzatia de foame si are un efect de detoxifiere a stomacului. Un baton poate inlocui o masa, deoarece asigura si necesarul de nutrienti. Cu cat sunt inlocuite mai multe mese, cu atat se va realiza mai repede eliminarea grasimilor. Fibrobar R este 100% vegetal. Produsul este un supliment alimentar probiotic.    
  Compozitie:     Ingrediente: fulgi de porumb (26%), ulei de palmier, pudra de cacao, izolat proteic din soia nemodificata genetic (10,19%), fructoza, dextroza, seminte de in (Linum usitatissimum) (4%), tarata de grau (3,18%), frunze de ceai verde (Camellia sinensis) (2%), L-Carnitin tartrat (1%), lecitina de soia, oxid de magneziu, vitamina C, oxid de zinc.