Nume:     Fibre Silueta Perfecta si Sanatate Intestinala    
  Poza:        
  Pret:     49,00RON    
  Cod produs:     8567    
  Producator:     Dacia Plant    
  Prezentare:        
  Aviz:        
  Compozitie per 2 capsule:        
  Compozitie per 3 capsule:        
  Compozitie:        
  Alte ingrediente:        
  Mod de administrare:        
  Contraindicatii:     Contraindicatii: obstructie intestinala, dificultati de inghitire, interventii chirurgicale recente pe intestin, sarcina, alaptare, copii sub 12 ani, alergie la oricare din componentele produsului.    
  Efecte secundare:        
  Avertisment:     Atentie! Pe perioada administrarii produsului, trebuie sa consumati zilnic 1,5-2 litri de apa pe zi. Ingerarea unei cantitati insuficiente de lichid poate produce fenomenul de constipatie. Nu se consuma pulberea ca atare ci numai amestecata cu lichide, datorita pericolului de inecare.    
  Conditii de pastrare:        
  Termen de valabilitate:        
  Efecte:        
  Indicatii:     Indicatii majore: se utilizeaza ca adjuvant in curele de slabire, pentru reducerea apetitului alimentar excesiv, in constipatie, tulburari de tranzit intestinal, colon iritabil, reduce incidenta hemoroizilor si a fisurilor anale. Alte indicatii: se utilizeaza ca adjuvant in hipercolesterolemie, ateroscleroza si afectiuni cardiovasculare, diabet, hiperglicemie.    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Atentionari speciale:        
  Actiune:     Laxativ de volum, hipocolesterolemiant, detoxifiant (absoarbe toxinele la nivel intestinal), hipoglicemiant, antiinflamator si protector intestinal, reglator al tranzitului intestinal, reechilibrant al florei intestinale.