Nume:     Gemoderivat mladite de merisor de munte Hofigal    
  Poza:        
  Pret:     10,50RON    
  Cod produs:     13326    
  Producator:     Hofigal    
  Prezentare:     30 monodoze x 2 ml    
  Aviz:        
  Compozitie per 2 capsule:        
  Compozitie per 3 capsule:        
  Compozitie:        
  Alte ingrediente:        
  Mod de administrare:     1 monodoza de 2 ml, de 1-2 ori pe zi diluata intr-o lingura de apa, cu 15 minute inainte de mesele principale sau la recomandarea medicului. Preparatul diluat se soarbe lent si se tine cateva secunde in gura pentru favorizarea absorbtiei prin mucoasa bucala. Se poate asocia cu alte extracte glicerohidroalcoolice in functie de boala, durata bolii, varsta.    
  Contraindicatii:        
  Efecte secundare:        
  Avertisment:        
  Conditii de pastrare:        
  Termen de valabilitate:        
  Efecte:        
  Continut pe comprimat:     Extract glicerinohiralcoolic 1:10 din mladite de merisor de munte - Vaccinium vitis-idaea. Contine aclool etcilic de cereale 45% vol.    
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Atentionari speciale:     A nu se administra in perioada sarcinii. Precautie in perioada de alaptare si la copii pana la varsta de 14 ani.    
  Actiune:     antislerotica vasculara, de reglare a functionalitatii si motricitatii intestinale, un bun remediu impotriva imbatranirii precoce, antispastica, stimuleaza metabolismul protidic (normalizeaza valorile albuminelor, alfa2, beta si gamaglobulinelor din serul sanguin), corecteaza dismicrobismul cailor urinare, antiinflamatoare, tonica generala.    
  Indicatii:     arterioscleroza hialina de tip senil (cu degenerarea peretelui vascular) tulburari ale tranzitului intestinal (diaree, constipatie), colon iritabul, colibaciloze, cistite acute si cronice, senescenta hormonala, tulburari de menopauza, artrite si artroze la varste inaintate, osteoporoza