Nume:     Plant Intim - Lotiune pentru igiena intima    
  Poza:        
  Pret:     10,00RON    
  Cod produs:     2633    
  Producator:     Hofigal    
  Prezentare:     Sticluta cu 100ml    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Mod de administrare:     Uz extern: Produsul se foloseste diluat in apa calda in proportie de 1:1 pentru tamponarea zonei ano-genitale. Pentru spalaturi vaginale, se foloseste diluat in proportie de 1:10 (5 capace la 250ml apa), sau in functie de sensibiliatea individuala.    
  Atentionari speciale:        
  Indicatii:     In profilaxia infectiilor si inflamatiilor din sfera ano-genitala, emolient si protector in eritemul fesier. Adjuvant in vulvo-vaginitele microbiene si trichomonazice, ducand la eliminarea senzatiilor neplacute (arsuri, usturime, prurit, leucoree) prin efectele sale antiseptice, bacteriostatice, antifungice, antiinflamatorii si trofice ale mucoasei genitale. Contribuie la reducerea fenomenelor inflamatorii ce insotesc boala hemoroidala, avand si un usor efect vasoconstrictor. Evita suprainfectarea microbiana a fisurilor si fistulelor anale, avand totodata si efect regenerator-cicatrizant.    
  Efecte:     Antiseptica, bacteriostatica, antifungica, antiinflamatoare, antipruriginoasa, antialergica, slab hemostatica, cicatrizanta, reduce leucoreea, emolient si trofic epitelial.    
  Compozitie:     Extracte si uleiuri esentiale din musetel, galbenele, coada soricelului si cimbru.Extracte si uleiuri esentiale din musetel, galbenele, coada soricelului si cimbru.    
  Conditii de pastrare:     A se pastra la 15-25 grade Celsius, in ambalajul original.