Nume:     Tinctura de coada soricelului 50 ml    
  Poza:        
  Pret:     8,80RON    
  Cod produs:     3943    
  Producator:     Dacia Plant    
  Prezentare:     Flacon 50 ml    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Mod de administrare:     INTERN: Adulţi şi tineri peste 15 ani: cate o linguriţă de tinctură diluată in 100 ml de apă (jumătate de pahar) de 3-4 ori pe zi, pe stomacul gol. Copii intre 7 şi 14 ani: cate 10-30 picături de tinctură diluate in 100 ml de apă sau ceai (jumătate de pahar) de 3 ori pe zi, pe stomacul gol. EXTERN: - pentru reducerea disconfortului care apare la nivelul pielii şi riscului de sangerare se fac badijonări locale cu tinctură sau cu soluţia diluată (obţinută prin adăugarea unei linguriţe de tinctură la 100 ml de apă), in funcţie de sensibilitatea pielii; - pentru eliminarea disconfortului care apare la nivelul mucoasei vaginale se fac spălături locale cu soluţia diluată, obţinută prin adăugarea a 1-2 linguri de tinctură la 500 ml de apă.    
  Atentionari speciale:     Din cauza conţinutului de alcool nu se recomandă administrarea in: hepatite virale, toxice şi metabolice, steatoză hepatică, ciroză hepatică, sarcină şi alăptare. Alergie la coada-şoricelului, tratamente care nu permit consumul de alcool.    
  Indicatii:     Contribuie la reducerea disconfortului care apare la nivelul pielii, reducerea riscului de sângerare, eliminarea disconfortului care apare la nivelul mucoasei vaginale.    
  Compozitie:     Apă purificată; alcool etilic 40% vol.; coada-şoricelului (Achillea millefolium) - părţi aeriene (27%). Raport plantă/alcool etilic – 1:3,7 Produsul nu conţine conservanţi şi coloranţi artificiali.