Nume:     Toothpaste Tablets - Childlife    
  Poza:        
  Pret:     38,50RON    
  Cod produs:     20957    
  Producator:     ChildLife Essentials    
  Prezentare:     Cutie cu 60 tablete cu gust de fructe.    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Mod de administrare:     Copii 3-12 ani cate 1 tableta de 2 ori/zi sau conform recomandarii consultantului de specialitate Se mesteca usor pana se dizolva, se perie si ulterior se clateste cu apa. In cazul in care nu se poate folosi periuta de dinti, tabletele se mesteca usor pana la dizolvare si apoi se elimina.    
  Atentionari speciale:        
  Indicatii:     Protejeaza copilul impotriva infectiilor cavitatii bucale, prin puternic efect bactericid si bacteriostatic asupra bacteriei Streptococcus Mutans, reduce formarea placii dentare prin inhibarea enzimelor bacteriene specifice, prevenind aparitia tartrului la copii, stimuleaza activitatea enzimelor salivare specifice, contribuind la activarea mecanismului natural de aparare a cavitatii bucale, ajuta la albirea dintilor si la cresterea rezistentei acestora, ajuta la prevenirea aparitiei cariilor dentare, reduce simptomatologia in gingivita: inflamatia si sensibilitatea gingiilor, tumefierea, hemoragiile gingivale, respiratia urat mirositoare.    
  Compozitie:     Afin american (Vaccinium macrocarpon) (fruct)(extract patentat ExoCyan®CRAN) 3,35mg Siliciu 5,5mg Calciu 2,5mg Sodiu 2,5mg Carrageenan 2,5mg Xilitol 250mg