Nume:     Crema Aslavital lift intensiv ultra-activa    
  Poza:        
  Pret:     32,00RON    
  Cod produs:     1416    
  Producator:     Farmec - AslaVital    
  Prezentare:     50 ml    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Mod de administrare:        
  Atentionari speciale:        
  Utilizare:     Se aplica de doua ori pe zi, dimineata si seara pe fata, gat si decolteu, dupa o demachiere corecta, masandu-se usor cu miscari circulare pana la absorbtia completa.    
  Actiune:     Efect instant de netezire a ridurilor Extractul Gatuline Expression, asociat cu Argila confera cremei proprietati unice antirid. Prin blocarea rapida a contractiilor spontane ale muschilor fetei, crema are un efect decrispant instantaneu si reducerea ridurilor este vizibila dupa numai o zi de aplicare. Microrelieful pielii se amelioreaza dupa numai 10 zile de utilizare a cremei. * Efect de intinerire imediata Acidul ferulic asociat cu vitaminele A si E reduce liniile fine, ridurile, spoturile pigmentare, creste elasticitatea, stimuleaza productia de elastina si colagen, previne actiunea distructiva a radiatiilor UV. Fito-hormonii vegetali suplimenteaza carentele pielii mature si stimuleaza procesele de regenerare celulara. *Efect intens de regenerare celulara.    
  Beneficii:     Ten ferm, catifelat, luminos.    
  Rezultate clinice:     Produs hipoalergenic Efect lift instant fara bisturiu Eficacitate doveditǎ clinic. Efectul lift creste cu pana la 53,58%. Eficacitate demonstrata clinic prin testari realizate de EVIC International Group.