Nume:     Glycolic Acid 10% Cream 48 g    
  Poza:        
  Pret:     179,90RON    
  Cod produs:     3597    
  Producator:     Life-flo    
  Prezentare:        
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Mod de administrare:     Se aplica seara inainte de culcare, pe tenul curat si uscat. In cazul tenului sensibil se incepe utilizarea cu 2 aplicari pe saptamana si se creste gradual frecventa utilizarii, aplicand pentru inceput in seri alternative si in final, se aplica in fiecare seara in functie de toleranta cutanata. Aparitia senzatiei de furnicaturi in momentul aplicarii este normala si are caracter temporar. Se poate aplica suplimentar si o crema hidratanta.    
  Atentionari speciale:     Acest produs contine acid alfa-hidroxilic, care poate produce fotosensibilizare. Se recomanda folosirea produselor cu ecran solar si limitarea expunerii la soare, pe perioada utilizarii si cel putin inca o saptamana dupa intreruperea utilizarii.    
  Utilizare:        
  Compozitie:     Cocos (Cocos nucifera)(ulei) Unt de Shea (Butyrospermum Parkii) Aloe Vera (Aloe Barbadensis)(gel) L-Arginina trigliceride caprice/caprilice Glicerina Apa purificata gliceril - stearat cetearil - glucozida hidroximetilpropilceluloza sorbat de potasiu guma de xantan Componente bioactive compusi fenolici (acid galic, trans-cinamic, catechina, epicatechina, quercitina), antrachinone (barbaloina), triterpene, fitosteroli, acizi grasi, minerale, vitamine, aminoacizi esentiali si non-esentiali, polizaharide, lecitina.