Nume:     Corector Pete Pigmentare Gerovital H3 Evolution    
  Poza:        
  Pret:     43,80RON
35,04RON
   
  Cod produs:     1343    
  Producator:     Farmec - Gerovital    
  Prezentare:     50ml    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Mod de administrare:        
  Atentionari speciale:        
  Utilizare:     Crema se aplicǎ de 2 ori pe zi, minim 2 luni de zile, pe zonele afectate. Tratamentul de decolorare a petelor si de albire a pielii se face de preferinta in anotimpurile cu soare mai putin, respectiv toamna si iarna, asigurand, concomitent cu procesul de decolorare, o buna protectie UV a pielii, prin utilizarea unor creme de intretinere cu factor mediu sau mare de protectie UV. La orice semn de iritatie a pielii, se suspenda temporar aplicarea cremei si se reia dupa 2-3 zile.    
  Compozitie:        
  Pentru:     Femei    
  Actiune:     Crema decoloreaza petele pigmentare, albeste, reda uniformitatea tenului prin actiunea sinergica a Arbutinei si a Complexului „ AHA Care”.
Superoxid Dismutaza alaturi de Vitamina E si Boswellia Serrata regenereaza si protejeaza pielea impotriva stresului provocat de razele ultraviolete, hidrateaza tenul, reduce liniile fine si ridurile.
   
  Beneficii:     Ten luminos, uniform, fara pete.    
  Rezultate clinice:     85% voluntari sunt satisfǎcuti de efectul de diminuare a petelor pigmentare. Evaluare subiectiva a efectului cremei in diminuarea petelor pigmentare. Studiu realizat pe 20 voluntari pe o perioada de 3 luni.