Nume:     Crema pentru masaj anticelulitic Cellufight Elmiplant    
  Poza:        
  Pret:     21,90RON    
  Cod produs:     1904    
  Producator:     Elmiplant    
  Prezentare:     200 ml    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Mod de administrare:        
  Atentionari speciale:        
  Utilizare:     Este recomandat masajul pe zonele afectate de celulita, de 2 ori pe zi, timp de cel putin 8 saptamani. Pentru rezultate optime, este recomandata utilizarea de 2 ori pe saptamana a Cremei exfoliante de dus pentru a elimina celulele moarte si a pregati pielea de masaj. Pentru rezultate vizibile, NU este nevoie sa fie utilizate toate cele 4 produse Cellulight in acelasi timp.    
  Actiune:     Formula este special conceputa pentru masajul corporal; actioneaza in profunzime, incalzeste pielea, stimuleaza circulatia; imbunatateste elasticitatea si fermitatea pielii; contine un cocktail de ingrediente anticelulitice (alge marine, guarana, uleiuri esentiale, vitamine si piper negru) care actioneaza local; restabileste textura pielii afectate de celulita; reduce vizibil aspectul de portocala; are o actiune de incalzire a pielii cu rol in stimularea circulatiei si in arderea grasimilor; pielea este mai elastica;.    
  Avertisment:     Aplicarea produsului are ca efect incalzirea intensa si inrosirea pielii. Aceste efecte sunt normale si dispar in cateva minute de la aplicare; evitati contactul cu ochii si mucoasele; produsul nu se aplica pe pielea foarte sensibila, cu varice sau capilare evidente; produsul nu se aplica pe pielea proaspat epilata sau expusa la soare.