Nume:     Salicylic Acid 2% Roll On 7 ml    
  Poza:        
  Pret:     40,20RON    
  Cod produs:     3609    
  Producator:     Life-flo    
  Prezentare:     Flacon 7 ml    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Mod de administrare:     Se aplica de doua ori pe zi, dimineata si seara, direct pe fata, spate sau umeri, pe pielea curata si uscata. Se lasa sa se absoarba complet inainte de a se acoperi pielea. In cazul deshidratarii sau exfolierii excesive, se recomanda reducerea frecventei de utilizare, aplicand doar o data pe zi, sau o data la doua zile.    
  Atentionari speciale:     Acest produs contine acid salicilic care poate produce fotosensibilizare. Se recomanda folosirea produselor cu ecran solar si limitarea expunerii la soare, pe perioada utilizarii si minimum inca o saptamana dupa intreruperea utilizarii.    
  Compozitie:     acid salicilic 2 % Argint coloidal Tea Tree (Melaleuca alternifolia) (ulei) Lavanda (Lavandula latifolia)(extract) Menta (Mentha piperita)(ulei) L-Arginina L-Lizina Arbore de camfor (Cinnamomum camphora) (extract) Limnanthes alba (ulei) Apa purificata etanol Componente bioactive acizi grasi cu catena lunga, mentol, compusi fenolici si flavonoizi, compusi terpenici (linalool,cineol, camfor)