Nume:     Calciu Magneziu Asimilare forte Alevia    
  Poza:        
  Pret:     40,00RON    
  Cod produs:     3699    
  Producator:     Alevia    
  Prezentare:        
  Aviz:        
  Compozitie per 2 capsule:        
  Compozitie per 3 capsule:        
  Compozitie:     Compoziţie per 5 comprimate Calciu 500mg Magneziu 250mg 66,65% Vitamina D3 7.5μg    
  Alte ingrediente:        
  Mod de administrare:        
  Contraindicatii:     Contraindicat persoanelor cu intoleranță la lactoză sau alergice la oricare dintre ingredientele produsului. in cazul femeilor insărcinate sau care alăptează, administrarea se face numai la recomandarea specialistului    
  Efecte secundare:        
  Avertisment:     A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic. Suplimentele alimentare nu trebuie să inlocuiască o alimentație diversificată şi echilibrată şi un mod de viață sănătos. A nu se lăsa la indemana şi la vederea copiilor mici. A nu se administra copiilor sub 3 ani. A se consuma, de preferință, pană la data expirării inscrisă pe ambalaj.    
  Conditii de pastrare:     A se pastra la temperaturi sub 25 g C, in ambalajul original.    
  Termen de valabilitate:        
  Efecte:     Susține sănătatea sistemului osteoarticular; util persoanelor care resimt neplăceri determinate de carența de calciu şi magneziu; ajută la inducerea relaxării și a confortului psihic; protejează sănătatea sistemului cardiovascular, muscular și nervos; combate deficiențele de substanțe nutritive din organism; susține capacitatea organismului de rezistență la stres și oboseală; asigură un aport optim de minerale in cazul unei alimentații neechilibrate, solicitări fizice și activități sportive, stil de viață nesănătos.    
  Continut pe comprimat:        
  Excipienti:        
  Caracteristici:        
  Atentionari speciale:     Acest produs este un supliment alimentar. Este bine sa stii ca suplimentele alimentare nu inlocuiesc un regim alimentar variat si echilibrat. Iti recomandam un stil de viata sanatos, bazat pe o alimentatie sanatoasa, exercitii fizice si doi litri de apa zilnic.